Истината за финала на Ергенът лъсна часове преди от бТВ

...
Истината за финала на Ергенът лъсна часове преди от бТВ
Коментари Харесай

Ето ги зарязаните от Алек Маги и Надежда

Истината за финала на „ Ергенът ” лъсна часове преди от бТВ да го излъчат, Появи се видео, в което Надежда и Магдалена дават на Наум Шопов След като обичаният им Алек ги уведоми, че няма да избере никоя от тях във видеообръщение.Незнайно за какво от медията побързаха да изтрият видеото, само че ние от злословия.нет го изгледахме.

Във сензационния клип се вижда по какъв начин Магдалена разкрива пред  водещия разочарованието си от ергена, който смяташе за своя сродна душа и сподели: „ Не мога да осъждам Алек за това, което е решил, само че не мога да скрия и какъв брой съм разочарована. Повече от два месеца бях откровена с него до болежка, само че не чаках по този начин да изчезне и да не се появи пред мен. Да ме огледа право в очи и да ми признае какво е решил. До последния миг се надявах отнякъде да се появи. Помислих се, че се случва като оня път когато сякаш не ми даде роза, а ме предложения на среща, а то било в действителност. А другояче съм му дала прошка, с цел да мога да продължа напред! ”

Последва и изявление с Нани, която бе не по-малко разочарована: „ Не мога да тая в себе си проклетия и завист. Няма защо да му простя. Желая му доста благополучие и бих предпочела събитията да се бяха развили тук по друг метод. Би било хубаво да застане пред мен и малко да  си поговорим …. ”, показа Надежда.

Но въпреки всичко в нас остана някакво възприятие на скришен PR трик от страна на медията, която нищо чудно да ни предложи някаква изненада на финала през днешния ден.Сллед като от бТВ пуснаха тази фотография на женска ръка с годежен пръстен и питат на коя женска ръка е дииаманта! Тайа, че въпреки всичко очаквайте непредвиденото!

Автор:Хотарена:бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР