Понякога старостта в естетическия смисъл на думата - бръчки, отоци,

...
Понякога старостта в естетическия смисъл на думата - бръчки, отоци,
Коментари Харесай

Възможно ли е да се спре стареенето на лицето без пластична хирургия и защо се случва това

Понякога старостта в естетическия смисъл на думата - бръчки, отоци, отпусната кожа на лицето - настава незабелязано. Рязката смяна във външния тип плаши дамите и ги кара да се обръщат към препоръките на блогъри, национални предписания, да харчат огромни пари за кремове и лосиони, чиито производители примамват с безконечна младост. Но всичко се оказва неефективно. Свежестта на лицето не се връща.

Защо се случва това и допустимо ли е да се избави обстановката, сподели Татяна Балирано, дерматолог-козметолог, експерт по лазерна хирургия, член на Междурегионалната социална организация на експертите по ботулинова терапия (MOOSBT). Според нея в 99% от сходни случаи крем или инжекция няма да решат казуса. Но преди да изберете способ за промяна, е значимо да разберете повода за мимолетния разпад.
Ваксина против напреднала възраст сътвориха учените
Ваксина, способна да забави стареенето, са създали японски учени, оповестява изданието Nature Aging. Лекарството е основано на база...
Прочети повече
„ Много постоянно във връзка с дамите това е внезапен хормонален скок , като предписание това е климактеричният интервал, стресови обстановки, внезапен скок на кортизола, нарушавания на щитовидната жлеза. Винаги е належащо да се открият аргументите и е желателно в допълнение да се прегледа пациента и по-късно единствено да се опита да направи нещо “, упорства специалистът.

Татяна Балирано отбелязва, че с възрастта настъпват необратими промени освен в кожата и мускулите на лицето, само че и в скелета. Това са да вземем за пример завъртане на долната челюст (промяна в " ъгъла на закрепване ", при който може да се преустрои видимо овалът на лицето), костна резорбция, когато тъканта се унищожава последователно. Също по този начин, с годините се понижава част от слепоочната кост, усилва се орбитата на окото и зигоматичната кост. В резултат на това външният тип става доста по-различен от предходния.

Нивото на хормоните понижава, тъй че производството на колаген, еластин понижава, не се създава хиалуронова киселина, част от аминокиселините, тъй че има внезапно стареене както на мускулите, по този начин и на апоневротичния пласт, връзките се разтягат, качеството на кожата страда.

Как да спрем бързото стареене на лицето?
Мускули в Космоса ще разкриват тайната на стареенето
Учените имат намерение да разкрият тайната на стареенето на тялото след проучване на мускули, изпратени в Космоса, оповестява Sky News. С...
Прочети повече
Балирано споделя, че не би било допустимо бързо да се оправи обстановката, изключително в случай че разчитате на козметика. Не постоянно, даже експертите по инжектиране на филъри могат да предложат ефикасна помощ.

Способността да приемате външния си тип и възрастта си е нова наклонност на нашето време. Жените по целия свят не помнят за боите за коса и се гордеят със сивата си коса, не крият бръчките под грима и не помпат лицето си с пълнители, признавайки естествения ред на нещата. Тези представители на нежния пол се пробват да съблюдават диетата, предложена от лекарите, изключват неприятните привички и бойкотират възрастта във всичките ѝ прояви.

Но в случай че не сте подготвени да се примирите с признаците на стареене и възнамерявате да извървите целия път в търсене на изгубената младост, не забравяйте: не се подлагаайте под ножа на майстори без опит и здравно обучение, даже в случай че цените им са допустими. Особено внимание би трябвало да се обърне на предварителния обзор от лекари, с цел да се избегнат непредвидени резултати или съдбовно увреждане на здравето.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР