Понякога сме много привлечени от някои спортове, а други са

...
Понякога сме много привлечени от някои спортове, а други са
Коментари Харесай

Кои спортове са подходящи за всяка зодия?

Понякога сме доста привлечени от някои спортове, а други са ни безусловно омразни. Оказва се, че звездите също оказват въздействие върху спортните ни желания. Нека се опитаме да разберем какво поучават, като забележим коя зодия кой спорт би трябвало да избере.

Овен

Овните са родени спортисти. Те са доста дейни и смели. Овенът го чака триумф в бойните изкуства, отборните спортове (баскетбол, волейбол, футбол), надпреварите с коли и мотоциклети. Главата и изключително носът са доста травматични места за Овена. Затова не се предлагат бокс и хокей.

Телец

Този зодиакален знак има спокоен, балансиран темперамент. Обича творчеството или тихите игри, а не физическата интензивност. Телецът ще бъде в естетика със себе си, в случай че тренира гимнастика, танци, синхронно плуване. Освен това Телецът има забележителна устойчивост и може да успее в биатлон, триатлон, ски и маратон. Поради огромната мускулна и телесна мощ, Телецът може да се окаже добър и във повдигането на тежести.

Близнаци

 Колоездене е подобаващ спорт за Близнаци

Хората от този зодиакален знак са доста пъргави, гъвкави и бързи. Те сполучливо ще покажат своите качества в тениса на маса, гимнастиката, фехтовката, стрелбата. Близнаците биха харесали колоездене, лека атлетика, гребане, кънки на лед. Острият и еластичен разум, който всекидневно имат, ще им помогне в шахмата.

Рак

Зодия Рак нормално не демонстрират огромна обич към спорта. Хората от този знак са доста чувствени, безразлични към хубостта, привързани към къщата. Душевността във всичко е значима за тях. Раците могат да бъдат сполучливи в спортове като художествена гимнастика и синхронно плуване. Ракът също ще се усеща добре в отборни спортове, в случай че откри второ семейство в тима.

Лъв

 Кои спортове са подобаващи за всяка зодия?

Лъвовете постоянно се стремят към славата, а вътрешната им мощ им разрешава да се оправят с врага на морално равнище. Затова най-големият триумф чака Лъвовете в бойните изкуства. Желанието да се покажат пред обществото ще кара Лъвовете да се осъществят в такива спортове като фигурно пързаляне, гимнастика, ски и голф. Освен това са подобаващи за фехтовка и тенис.

Дева

Най-ярките качества на Девата са акуратност, усърдие и преданост. Хората от този знак ще реализиран огромен триумф в спорта, където се изисква деликатна подготовка на придвижванията (фигурно пързаляне, гимнастика, гмуркане). С точността също се оправят доста добре. Затова стрелбата, фехтовката, тенисът са доста подобаващи за тях.

Везни

Везните имат доста мека и изискана природа. Те търсят естетика във всичко. Хората от този знак са склонни да заобикалят спорове, тъй че самият дух на конкуренция ги отвращава. Везните ще могат да изразят възприятието си за хубост във фигурното пързаляне, художествената гимнастика, танците, синхронното плуване. Конна езда, тенис, ветроходство и алпийски ски ще им донесат наслаждение. Екипният дух на Везните е задоволително мощен, тъй че отборните спортове са подобаващи.

 Щангите са спорт за зодия Скорпион

Скорпион

Скорпионите се отличават с сила и обич към риска. Те съвършено ще се потвърдят в тежки, силови спортове: повдигане на тежести, битка, бокс. Подходящи са надпревари по хокей, водно поло, коли и мотоциклети, ски скокове, водни ски, триатлон, футбол.

Стрелец

Стрелците са спортисти по природа. Обикновено са добре поставени, високи, с дълги крайници и хармонична фигура. Стрелците би трябвало да избират волейбол, баскетбол, лека атлетика, туризъм, конна езда, колоездене. Хората от този знак са доста хазартни, тъй че ще се радват да играят за победа. За Стрелеца не се предлага повдигане на тежести заради слабите тазобедрени стави, които всекидневно има.

Козирог

Козирозите от детството си се характеризират с нараснала суровост и неотстъпчивост на характера. Завидните неизменност и увереност ще доведат Козирога до триумф в съвсем всеки спорт. Ако приказваме за физически данни, тогава хората от този знак нормално имат висок растеж, дълги ръце и крайници. Баскетболът и атлетиката са доста подобаващи за тях. Колосалната устойчивост ще направи Козирога отличен маратонец. Когато избирате спорт, коства си да се има поради, че Козирозите по-често от другите имат проблеми с колената.

Водолей

 Подходящи спортове за зодия Водолей

Водолеите стартират да демонстрират интерес към спорта от рано. Те са доста любопитни, оживени и отворени към всичко ново. Водолеят има бързи придвижвания, енергична походка и необятен крайник - незаменими качества в атлетиката. Любовта към височината ще направи от Водолея добър играч в ски-скоковете, алпинизма, парашутизма. Планинските и водни ски и колоезденето са доста подобаващи за хората от тази зодия.

Риби

Нежните и меки представители на зодия Риби обичат всичко извънредно, красиво и празнично. Те ще се окажат в свои води, в случай че упражняват синхронно плуване, фигурно пързаляне, голф, кърлинг. Рибите, както се чака, обожават водата, тъй че плуването, гребането, плаването са съвършени. Рибите се интересуват от фешън и влиятелни спортове като тенис и футбол. Трудно е Рибите да овладеят разнообразни типове битка и повдигане на тежести. Те не обичат екстремността и всички спортове, свързани с нея.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР