Понякога с времето любовта става дори още по-силна. Макар да

...
Понякога с времето любовта става дори още по-силна. Макар да
Коментари Харесай

Бен Стилър се събра със съпругата си след 5 години раздяла

Понякога с времето любовта става даже още по-силна. Макар да й е належащо време да се оттърси от прахта, тя се разсънва за нов живот, с цел да подтикне двама души да се преоткрият и да преодолеят всяко разграничение. 

Бен Стилър и Кристин Тейлър си дадоха втори късмет, откакто цели пет години бяха разграничени. В изявление пред списание " Esquire " Бен Стилър оповести положителната вест. За двойката пандемията имала благотворно влияние и ги предиздвикала да премислят житейския си път. Тe решили още веднъж да заживеят дружно. 

„ Постепенно нещата започнаха да се трансформират. Бяхме разграничени и се събрахме, доста сме щастливи от това “, споделя Бен. Според него това е едно от дребното положителнии смислени неща, които са се случили по време на пандемията за него.

Бен споделя и за метода, по който връзката със брачната половинка му се е трансформирала през последните две години.

„ Мисля, че почитаме методите, по които сме разнообразни. След като се приемем такива, каквито сме, в действителност можем да оценим какво имаме, тъй като не се опитваме да го променим поради себе си.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от QueVer (@quever_news)

Според артиста приемането на индивида до теб напълно ти икономисва доста сила и обезпечено основава по-здрава връзка.

„ Ако достигнеш това равнище на доверие с колегата ти, ще знаеш, че когато кажа, че не одобрявам нещо, което правиш, не значи, че не одобрявам самия теб “, споделя още Стилър.

Благодарение на насилствената изолираност, двамата още веднъж са разкрили любовта един към различен.

„ След време връзките ни еволюираха “, споделя Бен. „ Да се съберем е от най-неочакваните неща, които се случиха в следствие от пандемията. “

Докато бяха разграничени, двамата постоянно са се подкрепяли в общественото пространство. Прекараха време дружно с децата си, като през 2018 даже се появиха хванати за ръце на мюзикъла „ Хубава жена “. Още едно доказателство, че от време на време имаме потребност да сложим нещата на пауза, а след известно време да оценим по достолепие какъв брой хубав подарък ни е направил животът.
Калиста Флокхарт и Харисън Форд – обич, която устоя на времето
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР