Понякога с лека ръка сме готови да използваме изрази като

...
Понякога с лека ръка сме готови да използваме изрази като
Коментари Харесай

Каква е разликата между нарцисист, психопат и социопат?

Понякога с лека ръка сме подготвени да използваме изрази като „ манипулатор “, „ лакомец “, „ нарцисист “ и даже „ умопобъркан “, когато индивидът против нас не се държи по този начин, както желаеме.

Истината обаче е, че някои от тях са свързани с притеснителни и даже рискови личностни разстройства, с които смешка не трябва. Понякога забравяме какъв брой доста можем да нараним някого единствено с една сякаш несъзнателно използвана думичка.

Редно е да се научим да използваме термините вярно, само че с цел да се случи това, би трябвало да сме наясно с тяхното значение, нали по този начин?

По тази причина през днешния ден ви провокираме да създадем дружно първата крачка към разграничаването на моделите на държание на нарцисиста, психопата и социопата. Първото предписание, което би трябвало да запомните, е: всеки умопобъркан е нарцисист, само че не всеки нарцисист е умопобъркан .

Урокът продължава в нашата изложба:
 Каква е разликата сред нарцисист, умопобъркан и социопат?  Каква е разликата сред нарцисист, умопобъркан и социопат?  Каква е разликата сред нарцисист, умопобъркан и социопат?  Каква е разликата сред нарцисист, умопобъркан и социопат?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР