Михаела Филева, родена на 15 май 1991 г. във Велико

...
Михаела Филева, родена на 15 май 1991 г. във Велико
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Михаела Филева! Нека си припомним първите стъпки в кариерата ѝ

Михаела Филева , родена на 15 май 1991 година във Велико Търново, е една от най-ярките звезди на българската музикална сцена. Талантът ѝ, комбиниран с неуморната работа и пристрастеността към музиката, я издига до върховете на музикалната промишленост в България.

Тя стартира своето музикално странствуване още на 6-годишна възраст, когато стартира да свири на пиано. Въпреки че то е първата ѝ обич, скоро открива, че същинското ѝ предопределение е пеенето. Под управлението на Петя Кръстева и Мария Касабова, младата Михаела се развива като вокалист и стартира да взе участие в разнообразни музикални състезания и фестивали.
                             

Успехите не закъсняват – през 2002 година печели първото си огромно самопризнание на състезанието „ Звездици “ във Велико Търново. Следват голям брой награди от разнообразни музикални събития в България и чужбина, в това число първи места в състезания като „ Лачени обувки “ и „ Сребърна янтра “.

През 2011 година Михаела взе участие в първото издание на българския „ X Factor “, където впечатлява публиката и журито със своите осъществявания. Талантът ѝ е видян от музикалния продуцент Владимир Ампов-Графа, който я кани да подпише контракт с лейбъла „ Монте Мюзик “. Това съдействие се оказва основно за нейната кариера.
                             

През 2012 година Михаела издава сингъла „ Когато ти дотрябвам “ в дует с рапъра Били Хлапето , който бързо се трансформира в шлагер (можете да си припомните песента нагоре във видеото).  Последващи сингли като „ Опасно близки “ с ВенЗи, „ А нека, но едва ли “, „ Дай знак отново “ и „ Приливи и отливи “ затвърждават мястото ѝ измежду топ артистите в България.

Освен музикалната си кариера, Михаела е известна и с участията си в телевизионни излъчвания. През 2014 година тя взе участие в риалити шоуто „ VIP Dance “, където показва невероятни танцови умения и се класира на второ място.
                             

Михаела е освен певица, само че и създател на песни. Нейният дебютен албум включва хитови части като „ Има ли някой “, „ В реда на нещата “ и „ И аз съм тук “. Тя продължава да впечатлява с нова музика и неповторим жанр.

Днес екипът на Edna.bg поздравява Михаела Филева за нейния 33-ти рожден ден. С впечатляваща кариера, голям брой награди и самопризнания, тя остава ентусиазъм за всички млади гении. Желаем ѝ доста здраве, благополучие и още безчет музикални триумфи!

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР