Понякога между много различни животни, които не си приличат, се

...
Понякога между много различни животни, които не си приличат, се
Коментари Харесай

Неочаквано приятелство между крава и котарак трогна мрежата ВИДЕО

Понякога сред доста разнообразни животни, които не си наподобяват, се заражда мощно и изумително другарство. Кравата Хърши и котаракът Рис са тъкмо такива другари.

Те се срещат за първи път във фермата на собственичката им Сенди Пауъл в Индиана, Съединени американски щати, преди повече от година и от този момент са неразделни.

"Те прекарват цялото си време дружно. Когато донесох Хърши вкъщи, тя беше мъничка и доста плаха в общуването си с други животни. Тогава Рис се приближи до нея и незабавно откри контакт с нея: като че ли й оказа помощ да излезе от черупката си ", споделя Сенди Пауъл за другарството.

Във фермата на Санди живеят доста други котки, както и коне и магарета, само че нито едно от животните няма специфичната връзка, която се е основала сред Хърши и Рийс. Приятелите се разхождат, хранят, играят и спят дружно, написа Metro.



"Хърши постоянно облизва Рийс, когато го види, а от време на време Рийс просто седи и гледа приятеля си, до момента в който той се храни, тъй като му е забавно да следи какво прави тя. А от време на време лежат дружно в обора и спят ", споделя още собственичката им.

Приятелството сред котката и кравата ги трансформира в най-популярните селскостопански животни в обществените мрежи. Рийс и Хърши към този момент имат лична страница в Instagram, където собственичката им постоянно споделя фотоси и видеоклипове на необикновените другари.

"Хората обичат да следят другарството на Райс и Хърши. И аз самият съм удивен от това: не съм имал визия, че крава и котка могат да бъдат толкоз близки. Тези животни ми носят толкоз доста наслада, по тази причина взех решение да споделя техни фотоси в Instagram ", споделя Сенди.

В момента необикновените другари имат десетки хиляди почитатели, а с всеки минал ден броят на хората, които са очаровани от връзката на Хърши и Рийс, се усилва.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР