Понякога, колкото и чисти да поддържаме мивките в банята или

...
Понякога, колкото и чисти да поддържаме мивките в банята или
Коментари Харесай

Поръсете това върху канала и ще се шокирате колко бързо изчезва миризмата

Понякога, колкото и чисти да поддържаме мивките в банята или кухнята, в жилището ни още веднъж се носи неприятна миризма на канал. Това е постоянно срещано събитие, което важи най-много за жилищата в многофамилните къщи или блокове, където канализациите са огромни и общи за всички жилища.

Вместо да прибягвате към дезинфектиране с по-силни средства, с цел да попречите на миризмата да се връща назад, може да приложите следния трик.
 Цял живот сме съхранявали храната в хладилника неверно, ето по какъв начин е вярно Цял живот сме съхранявали храната в хладилника неверно, ето по какъв начин е вярно
Важно е освен каква храна купуваш, само че и по какъв начин я съхраняваш. Често пъхаме в хладилника продуктите, без да помислим, че си има правила за...

Сложете върху сифона няколко шепи камъчета. Те могат да бъдат декоративни, речни или морски, с цел да придават естетически тип на интериора. Водата умерено ще минава през тях, като в това време те ще стопират миризмата, която се връща от канала най-много през нощта. Не е належащо всякога да сменяте камъчетата с нови.

Просто ги почиствайте, когато нормално почиствате и мивката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР