Понякога жените казват на партньорите си, че не е проблем,

...
Понякога жените казват на партньорите си, че не е проблем,
Коментари Харесай

5 секс пози за сигурен оргазъм

Понякога дамите споделят на сътрудниците си, че не е проблем, даже и да не съумеят да стигнат самите те до оргазъм. Е, споделят го за утешение, само че си е чиста неистина. Няма жена, която да не желае да изпита оргазъм дружно с колегата си. И както добре знаем, при дамите кулминационният момент идва по-трудно и по-рядко спрямо господата.

За сметка на това пък дамите са привилегировани и могат да изпитват множествени оргазми, стига да съумеят да стигнат до кулминационна точка. За да сте сигурни, че удоволствието ще е взаимно и двамата ще сте задоволени от секса, добре е да го вършиме в пози, които съвсем несъмнено подсигуряват оргазма.Сексът е обвързван с разпалването на огъня и пристрастеността сред чаршафите.

 infomax-logo-50-15-HW

Някои считат мекия и сетивен секс за по-добър, до момента в който други живеят с недодялан секс. Но знаете ли, че сантименталните пози за секс, съчетани с известна неучтивост, могат да бъдат безусловно приятни и удовлетворяващи? Секс позициите могат да усилят възможностите за постигане на оргазъм, в случай че се вършат вярно. Най-добрата част? Не е нужно да сте в сантиментална връзка, с цел да опитате това. Нека да разгледаме някои от сантименталните полови пози, които ще подобрят половия ви живот.

5 пози за сигурен оргазъм

1.Модифицирана мисионерска поза

 оргазъм 5 секс пози за сигурен оргазъм

Лека смяна на тази класическа секс поза може да ви докара елементарно до по този начин мечтаната чувствена кулминационна точка. Как да стане? При модифицираната мисионерска поза е належащо да се разкрачи над вас, а вашите крайници да са свити сред неговите. Това ще стегне влагалището към пениса като по този метод се подтиква клиторът и има по-голяма опция за постигане до оргазъм и от двамата сътрудници.

2.Лъжички

 оргазъм 5 секс пози за сигурен оргазъм

В тази поза за секс вашият сътрудник лежи откъм гърба. Проникването е допустимо в тази позиция, само че това е повече за романтика. Вашият сътрудник може да протегне ръка и да ви подтиква откъм гърба и вие даже можете да вършиме същото с колегата си. Това разрешава елементарен достъп до точките за наслаждение на другите. Тази полова позиция също дава доста безвредна, утешителна и сигурна сила на тези, които се занимават с нея и с нея достигате мощен оргазъм.

3.Краката на раменете

Точно колкото това се харесва на теб, толкоз се харесва и на нея. Тази поза възбужда и двамата, а и може да се приложи в безусловно всеки случай (орален и стандартен). Ако краката са леко присвити, стимулацията е толкоз мощна, че можете да бъдете безусловно изпъден от парадайса, секунди преди огромния гърмеж.

Другият огромен плюс е, че благото ще може да се любува на мускулите (при състояние, че си се пОтил тази зима) и даже може да упражни още по-голям надзор стискайки те крепко за дупето. Поради сериозното търкане, възможностите да изригнеш като Везувий, са големи и елементарно можеш да достигнеш оргазъм!

4.Поза „ Наковалня “

 оргазъм 5 секс пози за сигурен оргазъм

За тази надълбоко проникваща поза би трябвало да легнете по тил с вдигнати крайници във въздуха, до момента в който той влиза с лице към вас. Сложете стъпалата си върху раменете му. Но в случай че не сте доста гъвкави, тогава това състояние ще нарани малко краката ви. Помнете обаче, че дълбокото навлизане по време на сексуален акт не е за всеки, защото всички сме построени по друг метод.

Някои дами могат да имат доста малко или неотзивчиво „ надълбоко място ”. Други просто избират стимулация на G-точката, която не изисква дълъг пенис. А трети са почитатели на клиторалната стимулация. Повечето обаче избират композиция и от трите. Ключът е да разберете на какво се радвате най-вече вие и вашият сътрудник и да достигнете до оргазъм.

5. Поза 69

 оргазъм 5 секс пози за сигурен оргазъм

Въпреки че позицията 69 не постоянно получава доверието, което заслужава, включва клиторна стимулация и несъмнено предлага опция на дамите да реализират разтърсващ оргазъм. Като се има поради това, 9% от дамите показват 69 като позиция, която им дава най-хубавите оргазми.

Но, както при всичко, няма една позиция, която да работи за всички. Въпреки това, в случай че към момента не сте изпитали оргазъм по време на секс, тези пози може да си коства да се обмислят.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР