Понякога жените искат спокоен секс с повече чувства, друг път

...
Понякога жените искат спокоен секс с повече чувства, друг път
Коментари Харесай

8 красиви начина да завършите осмомартенските празненства в спалнята

Понякога дамите желаят спокоен секс с повече усеща, различен път желаят сътрудникът им да се вихри, до момента в който те чинно лежат, само че има и случаи, в които са супер възбудени и имат потребност да се развихрят. Осмомартенските купони са зареждащи прекарвания, които подтикват дамите да заемат водещата позиция и да се отдадат на бурни пристрастености.

Какво по-подходящо от 8 идеални секс пози, при които дамата е от горната страна и " командва парада "?


Седнете в скута на мъжа с лице към него
Просто е! Мъжът сяда на ръба на леглото, а по-късно и вие с лице към него. Хубавото на тази поза е, че дава опция да контролирате степента на навлизане. Освен това, ръцете ви са свободни и можете да ги употребявате за спомагателна стимулация или просто да прегърнете колегата си.


Поза Eздaчкa
Има ли жена, която да не харесва да язди мъжа си? Позата, в която той е лежащ по тил, а вие сте седнала от горната страна с лице към него. Сложете ръцете си на гърдите му, с цел да имате опора. Невероятна поза, която ви дава цялостен надзор. Освен това, може да екпериментирате и да вършиме, каквото поискате с ръцете му.


Oбърнaтa eздaчкa
Тази поза е по-възбуждащия вид на елементарната ездачка. Почти същото е, с единствената разлика, че сядате с тил към него. Имате опция да вършиме най-различни придвижвания с дупето си и елементарно можете да стимулирате клитора си за в допълнение наслаждение.


Cеднете в скута му с тил към него
Мъжът би трябвало да седне на ръба на леглото или на стола, а вие в скута му с тил към него. Тук също ръцете ви са свободни и може да вършиме, каквото пожелаете с тях. Развихрете се!


Поза Лoтуc
С тази поза ще вършиме по-спокоен секс и ще имате по-голяма душевна непосредственост. Седнете един в различен, на леглото или на пода. Обвийте крайници към колегата си (отнася се и за двамата) и се наслаждавайте на секса, до момента в който се гледате в очите.


Поза Мързeливият гocпoдин
Ех, тези мързеливи мъже… Той би трябвало да седне на леглото и да изпъне краката си. За по-голямо улеснение сложете възглавници на гърба му. Седнете в скута му с лице към него. В тази поза единствено вие контролирате бързината на секса.


Поза Кръжaщa пeпeрудa
Дами, това е поза напълно за ваше наслаждение. Мъжът ляга по тил, а вие върху него… по-конкретно – върху лицето му. Да, тук става дума за френска обич, а бедрата ви са увити към главата му.


Поза Вoдoпaд
Той ляга по тил на ръба на леглото. Тялото му, от кръста до главата, би трябвало да виси надолу. Седнете от горната страна, както при поза ездачка.

И тъй като е празник, към осемте осмомартенски пози, за какво да не прибавим и две бонус?


Поза Пaяк
Седнете на леглото един против различен. Подобно на поза „ Лотус “, единствено че този път и двамата се облегате обратно.


69
Всеизвестната поза 69! Но този път бъдете вие от горната страна. Така ще можете изцяло да контролирате оралната стимулация, която той ви прави.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР