Понякога актьорската игра или любовния сценарий може да събудят истински

...
Понякога актьорската игра или любовния сценарий може да събудят истински
Коментари Харесай

Отмъщението, което завърши със сватба

Понякога актьорската игра или любовния сюжет може да разсънят същински усеща сред двама артисти, както е и в тази ситуация на Емили ван Камп и Джош Боуен. Двамата стартират да излизат по време на фотосите на тв сериала “Отмъщението” (Revenge) преди 7 години, където играят двойка.

Миналата година Джош предлага на Емили, а малко след годежа им, 32-годишната актриса от Канада призна, че към момента не са избрали дата за сватбата, защото са доста заети с работата си. Дори новината за самия годеж, Емили показа по доста предпазлив метод, като качи тази фотография в профила си.

Само преди дни, двамата си споделиха “ДА” на гала на Бахамите, където участваха единствено най-близките им другари и родственици. Нито мястото, нито датата бяха известни на някого, а Емили разгласява единствено две фотоси от щастливото събитие.

И двете фотоси са черно бели, само че ясно си проличава какъв брой красива и стилна е роклята на Емили. Тя е избрала дълга, прилепнала по тялото рокля с бродеря по деколтето и същата по шлейфа, който актрисата носи в ръката си, защото е много дълъг. Младото семейство са съпроводени от локален оркестър, а щастието просто искри от лицата им!

Някои от почитателите на Емили пък направиха видео, отдадено на красивата история на двойката, почнала от един сериал и трансформирала се в приказка с благополучен край.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР