Понеделник, 21 декември Преди да започнем с глупостите, да ви

...
Понеделник, 21 декември Преди да започнем с глупостите, да ви
Коментари Харесай

Из делниците на един луд |

Понеделник, 21 декември

Преди да стартираме с нелепостите, да ви кажа нещо доста съществено и значимо. Един професионален съвет от Хемингуей, изключително скъп по време на празници. „ Може да нямаш у дома уиски, само че постоянно би трябвало да имаш лед. Някой може да донесе уиски, само че никой няма да донесе лед. ” И си е тъкмо по този начин. Като се замислих, стотици пъти са ми носили уиски и нито един път лед! Хемингуей е човек, в чийто професионализъм никой няма право да се съмнява.

И по този начин след няколкомесечна инспекция прокуратурата откри, че пачките в чекмеджето на Борисов не отразяват обективната реалност. „ Снимките може и да демонстрират кюлчета злато и пачки евро, само че няма безапелационни доказателства, че такава е обективната реалност. “ В смисъл, това дето го виждате, не е това, дето го виждате.

Така е. Обективната реалност е доста по-страшна! Тези пачки и кюлчета в шкафчето са единствено „ пичеловки “, да ме простите. С тях впечатлява утките. Обективната реалност, милиардите, са по банки и секрети сейфове. Още през 2012 година се чу, че Борисов събрал другари да почерпи за първия милиард. Сега евентуално ги е направил 3-4, а за какво не и 5.

Говореше се, че се бил зарекъл да стане най-богатия политик на Балканите. Може и да е станал. Макар че и другите балкански разбойници по нищо не му отстъпват - Мило Джуканович в Черна гора, Александър Вучич в Сърбия, оня бандит в Косово…

Та това е обективната реалност. За Боко милиардите. А за нас… чушки с праз!

 Хората имат почтени, откровени политици. Не като нашите лъжци! Като да вземем за пример кмета на Терано, Италия. Човекът ясно и недвусмислено е посочил на съгражданите си какъв ги чака. Снимка: Facebook.

Един от наблюдаващите прокурори по инспекцията е Боряна Бецова, за която Медиапул загатва, че каквато и инспекция да ѝ се разпореди, тя може да я провали - инспекцията на Бисеров, инспекцията на Пеевски и неговата майка…

Пък от „ Неновините “ викат, че прокуратурата не намерила данни, че самият господин Борисов е министър председател на Република България. Не споделят, че и тази инспекция е осъществена от Бецова, само че не е изключено.

Прокуратурата подчертава на това, че не е допустимо да се откри чия благосъстоятелност са златото и пачките. Може да са на някой, който е минал от там и ги е оставил за малко в шкафчето на премиера. Не ли? Е за какво пък не?

„ Наблюдаващите прокурори не намират, че по делото са налице доказателства за закононарушение, обвързвано с естеството на движимостите от фотосите и видеозаписа, произхода на тези движимости или режима на тяхното държане. “

Значи, в случай че си Борисов, дори и Федералния запас да намерят в спалнята ти, няма закононарушение.

Николай Хаджигенов от Отровното трио, което май към този момент е дуо, вика: „ Вероятно ще се наложи да се кандидатирам за народен представител. “

Верно? Ще се наложи? Въх!

Какъв беше оня случай, дето на един му се наложило да опъне бабичката, щото тя била с пушка?

Налага се да седне и той на софрата. Както означи Иван Костов, а той ги схваща тия работи, политиката е трапеза:

„ Българската политика е " изгорена земя ". В нея не влизат способни хора, тъй като знаят каква орис ще ги сполети. В политиката отиват хора, като на пикник, да се нахранят. Не отива геният на нацията. “

Край, Хаджигенов, разкри се! Не си измежду гениите на нацията! Тръгнал си на пикник!

Само че, за твое огромно страдание, няма да ти се наложи да станеш народен представител. С тая комбина със сестра Галева – тя, един различен и още двама, няма да прескочите бариерата. Социолозите дават към този момент 2.4%, само че до изборите могат и да си ги вземат.

Пък и Мая е жена с минало. И не такова, каквото имаше поради Оскар Уайлд. Всъщност, може и такова да има, само че то в този момент не ни интересува. Във ФБ Методи Лалов беше изброил всичките ѝ исторически приноси към демокрацията: Връзките с братя Галеви, издигането на Пеевски за началник на ДАНС, Аферата „ Костинброд “, поправката „ Ванко 1 “ и така нататък и тъй наречените

А тримата (двамата) мъже, чието политическо бъдеще е под огромен въпрос, просто легитимират втория живот на Мая Манолова като демократ. За да се не помни, че до през вчерашния ден беше острието на алените. И още щеше да е там, само че Нинова я прогони. Съберат ли се две женички…

Вторник, 22 декември

Великият италиански (и американски) физик Енрико Ферми, основател на първия в света нуклеарен реактор и първата верижна реакция, е дефинирал следния абсурд, който носи неговото име. „ Размерът и възрастта на Вселената допускат съществуването на доста софтуерно напреднали извънземни цивилизации. Обаче това разбиране е в несъгласие с неналичието на доказателства, които да го поддържат. “

С една дума в несъгласие с обективната действителност…

Има доста опити за разрешаването на парадокса на Ферми, само че мисля, че до момента единствено доктор Филипов го е разрешил. И решението е доста просто: крият доказателствата за съществуването на извънземни цивилизации. А те към този момент с тук. Те са измежду нас!

В. „ Дейли мейл ” написа, че спътникът Mars Express направил фотография на ангел покрай южния полюс на Марс. Познавало се, че е ангел по ореола и крилата.

Според сътрудниците от „ Дейли мейл ” това доказвало, че Коледа евентуално не е празник, който честваме единствено на Земята.

 Жената, която чака автобуса, е в горния ляв ъгъл. На огромната фотография е ангелът.

Учени от Eвропейската галактическа организация обаче викат, че тези форми са инцидентни и се дължат на геоложки характерности, неповторими за полярния район на Марс.

Да, бе, да! Те все по този начин ги изясняват работите.

През 2008 година международните медии разпространиха една фотография, която нарекоха " Жена маха от Марс ", направена от " Спирит ". На фотографията ясно се вижда жена, която, съгласно " Дейли мейл ", евентуално чака рейса. През 2011 година известният американски „ виртуален археолог ” Джоезуф Скипър откри на една фотография от Марс ЖП релси, а близо до тях, в кратера Гейл, се вижда и нещо като гара. Значи дамата в действителност е чакала влака, а не автобуса.

Оня ден някогашният началник на отдел „ Космически стратегии " на Израел Хаим Ешед сподели пред „ Йедиот Ахаронот “, че извънземните от дълго време са тук и Тръмп го знае, само че към този момент не афишира контакта, с цел да не се провокира суматоха измежду популацията. Ешед твърди, че Съединени американски щати имали „ съглашение “ с „ галактическа федерация “ и извънземни от цялата галактика към този момент вървят измежду нас.

Според Ешед извънземните помогнали за предотвратяването на няколко нуклеарни произшествия на Земята.

Нямам място да изредя многочислените доказателства за съществуването на извънземните, които проф. Лъчезар Филипов, наследник на Гриша Филипов, привежда. Затова ще загатна единствено още един престиж. През 2014 година Пол Хелиър, който е бил боен министър на Канада през 60-те години, призна: „ Извънземните са измежду нас ”. Те „ посещават планетата ни от хиляди години ". Били 80 разнообразни типа, някои от които съвсем като нас. Почти всички били доброжелателни и желали да ни оказват помощ. По думите му, „ те желаят да ни сътрудничат, да ни научат по какъв начин да живеем по-добре, само че единствено в случай че ние го желаяме. ” Федерацията на извънземните имала предписание да не се намесва в развиването на световете.

Явно ненамесата в живота на тъпаците е повсеместен закон на Вселената. А ние толкоз се надявахме, че развитите западни демокрации ще вкарат и нас в правия път.

Един пич, името му е Бил Хикс, в случай че ви приказва нещо, вика по този начин: „ Хората от Файф, щата Алабама, носят ловен пушки, ако срещнат извънземни. Попитах един човек: „ Защо носите пушки? " Онзи ми изясни: „ Ами... не желаеме да бъдем отвлечени от извънземни. " Ако аз живеех във Файф, щата Алабама, всяка вечер щях да се апелирам на колене да бъда похитен от извънземни. “

На колене, братя и сестри! Да се помолим!

Сряда, 23 декември

„ Премиерът, извел България от най-тежката рецесия, става на 71 година “, написа не какъв да е, а „ 24 часа “. И го написа не за различен, а за Иван Костов, с който ги събира десетилетна омраза. „ Иван Костов бе министър-председател от 1997 до 2001 година Неговото държавно управление пристигна след краха на ръководството на Българска социалистическа партия на Жан Виденов и изведе страната от най-тежката икономическа рецесия в модерната ѝ история. “

Какво нещо е като имаш база за съпоставяне! Ако 10 години те е управлявал Борисов, дори и ръководството на Костов ще ти се стори идеално. Не недооценявам Костов, просто се пробвам да си обясня държанието на Часовете. Сега, в случай че вземе и ръководеният от Блъсков „ Труд “ да го признае, ще би трябвало и аз да взема отношение. Положително отношение, щото другояче съм вземал... Проблемът ми е индивидът Костов. С политика Костов нямам проблеми. Но въпреки всичко може би да изчакам първо Блъсков.

Бил Гейтс пророкува: „ Ситуацията с пандемията ще се утежни идващия месец. “ Бил обобщил резултатите от изходящата година в персоналния си блог и изразил угриженост, че макар имунизациите, пандемията ще се усили през идващите месеци.

Да, да, угриженост! Как пък не! Какво ли още е намислил. Явно чипирането не му е задоволително. Пък и то май ще се провали, тъй като хората се изучиха и са си приготвили цедки и марли да прецедят имунизацията.

 Прав е Карлсон. " Този, който е преболедувал нелепостта не може да се болести от нищо. " Но ние, за жалост, още не сме.

Един Цецо даде доста рационално предложение. Ако бяха турили, вика, имунизацията в ракията, до момента половин България щеше да се е ваксинирала. Нещо повече, самата ракия подкрепя имунизацията. Общопрактикуващият доктор доктор Емил Енчев, излекувал стотици потвърдени с COVID-19, вика: „ Концентрираният алкохол в умерени количества е сигурна предварителна защита против болестта. “

Превантирате ли се, братя? И различен път съм ви казвал, че в една чаша вода има милиарди микроби, а в чаша ракия няма нито една! Това какво ви приказва?! И тази предварителна защита е всеобхватна, освен за Ковид 19! Помня преди време в Кърджали, след една женитба, 13 души попаднаха в болничното заведение със салмонелоза. Сред тях нямаше нито един пияница. Което, потвърждава, че болестите вървят по трезвениците.

Знаете ли какво споделя Марк Твен? Алкохолът може да ти навреди, единствено в случай че стъпиш необут върху чашата си. В това като внимаваш, друга заплаха няма.

Д-р Енчев вика, че събиранията в домашна конюнктура на десетина-петнайсет индивида, ще обезпечат безвредна среда. Пък доктор Филипов вика, че никога не би трябвало да се надвишава броя 10 души, тъй като пуйката няма да стигне за повече.
„ Според мен, вика доктор Енчев, заразяването става най-много посредством парите. “

Най-вече посредством парите и най-много посредством пенсиите. Както съм ви казвал, те имат навика да целуват петолевките преди да се разделят с тях. Властите по тази причина махнаха двулевката, тъй като пенсиите я целуваха на сбогуване, а тя беше бактериална бомба. Д-р Филипов още тогава предизвести, че като няма двулевка, пенсиите ще целуват петолевката. Така и стана.

Бойко бил споделил на Ангела Меркел: „ На Коледа българските пенсионери нормално колят пиле. Но в последно време, с добавките които им дадох, могат да си разрешат и пуйка. “

„ Няма безапелационни доказателства, че такава е обективната реалност. “ Даже в противен случай. Още в Евангелието е записано: „ Който е ял пуйка, отново ще яде. Който не е ял, отново ще гледа! “ Е, не с тези думи, само че смисълът е тоя.

Четвъртък, 24 декември

Понеже загатнах нагоре Бил Гейтс, та се сетих нещо.

През 1994 година Гейтс купува една от тетрадките на Леонардо да Винчи за $30,8 млн. Което пък ме подсети, че неотдавна попаднах на една обществена лекция на проф. Дамян Попхристов в „ Портал 12 “, в която се твърди, че майката на Леонардо била българка, а целият Ренесанс бил повлиян от богомилите. Лично уредничката на музея в родната къща на Леонардо му разкрила българска диря. През 1080-а година, вика професорът, България пада под византийска власт и целия български царски двор емигрира в Централна Италия. И до през днешния ден там съществували български родове, като да вземем за пример родът Фризига, който имал документ от Ватикана, че произлиза от Самуил. Майката на Леонардо била доста умна жена, отдадена богомилка. И самият Леонардо става върховен отдаден в Ордена на Изтока, т.е. част от пазителите на най-висшето езотерично знание.

Малко ме смущава единствено, дето професорът вика, че България пада под византийска власт през 1080 година Докато ние и българската историческа просвета твърдим, че това е станало през 1018 година

Освен това във всички публични биографии се приема, че Леонардо е извънбрачно дете на флорентинския нотариус Сер Пиеро и младата селянка Катерина, която след това се поженва за някакъв грънчар.

Както и да е. В друга посока ви повеждам. В един коментар някакъв земляк беше написал: „ Да, бе, българин различен път. Бил е хомосексуалист. “

Гаче българин изключва педераст…

А Леонардо правилно е бил гей. Даже е съден на два пъти за содомия. Има догадка, че Джокондата в действителност е портрет на неговия ухажор Джан Джакомо де Каприоти.

Което пък ме подсеща за една българо-македонска история.

Говорят си един прочут български политолог и един македонски политик, на маса. Политологът споделя:

- Чакай да ти кажа нещо за Александър Македонски...

- А, не, недей, знам какво ще ми кажеш, че не е македонец. Македонец е! Той е македонец и аз съм македонец и ние сме му наследници!

- А бе, чакай нещо да ти кажа, бре!

- Няма да те чувам - македонец е и ние сме му наследници!

- А бе, ей, ти знаеш ли, че е бил хомосексуалист?!

- Е, па те всички гърци са такива!

Действителен случай! Няма нищо за чудене, тука е по този начин.

Като Александър е македонец, като хомосексуалист е грък.

Петък, 25 декември

Честито Рождество Христово, братя и сестри! Да сте живи, да сте здрави! Хапнахте, пийнахте, не ли?

Две пенсии си приказват:

Хубаво нещо е Коледата, наборе!

Хубаво е, но сексът е по-хубаво.

Да, де, но Коледата е по-често…

Отговаря ли на обективната действителността това изказване, братя?

Ей, видяхте ли Витлеемската звезда? Нищо, ще я видите през 2080 година

Във ФБ разправят, че Бойко бил поставил в питката кюлче злато. И отново на него се паднало.

Пък други викат, че от баницата с шансовете му се паднало „ доживотна без подмяна “…

Трети викат, че Дядо Коледа не оставил нищо на Борисов. Отворил чекмеджето на нощното шкафче и като видял какво има, си рекъл: Ми той на мен би трябвало да дава, не аз на него…

Такива работи разправят хората. Не знам кое е правилно, кое не.

В Пловдив стартират имунизацията от на следващия ден. Днес дойдоха първите 1100 дози. Междувременно пуснаха листовка, която нашироко изяснява имунизацията. Та там четем: Двудозовият имунизационен курс с Comirnaty може да не отбрани изцяло всички имунизирани и не е известно какъв брой дълго ще бъдете предпазени.

Какво излиза? Че може въобще да не те отбрани, а, в случай че те отбрани, не се знае за какъв брой време. Освен това доста честите нежелани реакции можели да обиден повече от 1 на 10 души. Колко повече? Два, три, пет…



Ако към всичко това прибавим, че разкарват имунизациите с бус на кренвиршите „ Леки “ и ги складират в ледник „ ЗиЛ “, връстник на Априлския пленум, щото единствено той се заключвал, човек почва да се замисля, даже и да няма нищо срещу имунизациите.

И естествено тази справедлива реалност незабавно роди маса вицове.

Защо имунизациите са пътували тъкмо с бус за кренвирши! Защото и в едното и в другото не се знае какво има…
Ваксина от Леки: Ке умрем за нея!
Ваксина от Леки: Ке умрем от нея!
Споко! Страничните резултати от имунизацията ще са доста „ Леки “.
И тъй наречените и така нататък

Междувременно новоизбраният американски президент се имунизира с препарата на " Пфайзер ", като събитието беше излъчено онлайн от всички американски малките екрани. Бойко ще си чака реда. Тоя бъзльо умира от боязън, да ви кажа, няма друго пояснение.

И до момента в който сме във Филибето…

В групата " Забелязано в Пловдив " е оповестена публикация, разлепена из целия пловдивския квартал Кючук Париж. В обявата пишело, че еди-кой си, живущ на еди-кой си адрес има извънбрачна връзка. Пишели си в месинджър и се виждали в парка всеки ден.

 Какъв общочовешки лукавец! Какво ти пречи, че хората се обичат! Е, то каква ли любов е това в парка, но все пак…

Срещали се в парка - нелогично е някак. И каква връзка могат да имат в парка? Визуална. Не съм сигурен, че образната връзка се брои за извънбрачна.

Макар че знам ли, какви ли не типове секс се откриха към този момент. Включително има и безконтактен секс. Измислил го е индийският гуру Свами Чайтания Керти. Този тип секс се реализирал посредством медитация и носел даже повече наслаждение от мисионерския.

Пенсиите, то вие аслъ по през целия ден медитирате, ами най-малко си правете кефа, бе!

И въпреки всичко единствено с гледане в парка… Не знам, не знам…

Като се разхождам из Борисовата градина постоянно срещам двойки. Например горе, в най-гъстото на Борисовата, един път срещнах едни, които съм запомнил за цялостен живот. На външен тип представители на междинната възраст. Дамата стискаше алена роза в ръката и се беше ухилила напряко непристойно. Колегата се беше барнал като на благоприятен ром брат му – бела риза, зелена вратовръзка, тъмносиньо сако. Да, сако, при 36 градуса. Държат се за ръка и крачат нагоре. И тя се радва, като че ли не се сеща за какво я е подкарал към гъсталака? За една роза…

И тъй като през днешния ден се навършват 53 година от гибелта на Чудомир, та се сетих да припомня какво е написал той в дневника си на 10 април 1958: „ Лошото в множеството бракове е това, че до момента в който дамата е по природа майка, мъжът е по природа ерген. “

Ми това е за през днешния ден. Знам, че не е доста, само че пък и събитията бяха ъгъл. Ще се забележим следващата година. Призовавам ви този път да се молим вярно на Новата година. Правилно значи да ѝ се помолим не да ни донесе, а да отнесе. Да го отнесе ще е най-големият подарък, който може да ни донесе. И ще ви кажа нещо, което от много време премислям. Трябва да изберем доктор за министър председател. Нямам поради гинеколог, въпреки че всички сме едни… Имам поради, че законът на лекаря е „ Primum non nocere “ (Първо не вреди). А по-нататък ще търсим и някой да ни помогне. Ако е допустимо, де. Големият румънски публицист Емил Чоран беше споделил: Роден съм в нация, лишена от шансове. Щастието свършва във Виена; оттатък Виена стартира Проклятието!

To be continued next Sunday
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР