Поне вече е ясно кой е безпринципен, когато взема политически

...
Поне вече е ясно кой е безпринципен, когато взема политически
Коментари Харесай

Има ли прошка? Знаков депутат от Промяната проговори за БСП

Поне към този момент е ясно кой е непоследователен, когато взема политически решения. Не може да си се борил против модела ГЕРБ и да предлагаш облика на модела ГЕРБ за ръководител. Слагаш го като сламен човек и калинка единствено и единствено да води и да се избави този парламент. Това до момента работеше. Започнахме да го разобличаваме и мисля, че хората ще схванат кой ги е лъгал, кой е играл цирк. Не съм сюрпризиран от предлагането на Нинова на Вежди Рашидов. Тъжното е, че един мултак отново изплува от дрешника. Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " Александър Дунчев от " Продължаваме Промяната ", представен във Fakti.bg.

" Вижда се, че няма с кой различен да работим, с изключение на с Българска социалистическа партия, само че най-малко да са ясни разпоредбите. Предишното държавно управление, което съставихме, беше повече на доверие, само че доста бързо се разбра, че с такива остарели и скрити като Има Такъв Народ играчи не можеш да играеш на “България ” и ти трябват ясни правила. Ние нямахме такива. Колегите ми си извадиха поучения и по тази причина в този момент са доста по-критични и деликатни и бият алената лампа защо ще наблюдават, още преди да са почнали договаряния ", добави той.
-->
Според Дунчев хартиената бюлетина ще е вододелът, който ще реши дали Политическа партия и Българска социалистическа партия ще са в една коалиция. “С хартиената бюлетина ще стане ясно кой работи за връщането на старите времена ”, безапелационен бе политикът.

Ако мандатът стигне до " Продължаваме Промяната ", групировката ще направи всичко допустимо за кабинет - да се слагат целите и да се види дали някой желае да ги поддържа.

" Губим сила в Народното събрание да разобличаваме лъжите и операциите на останалите партии. От това губи цялата страна. Парламентът би трябвало да бъде избавен, тъй като хората разчитат на тази институция. Трябва ни работещо Народно заседание, с цел да смъкваме маските на министри, които работят за мафията, депутати, които лъжат хората ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР