Поне по 20 сигнала от граждани, станали свидетели на насилие

...
Поне по 20 сигнала от граждани, станали свидетели на насилие
Коментари Харесай

Мартин Янчев: Престъпленията срещу животни са ежедневие

Поне по 20 сигнала от жители, станали очевидци на принуждение върху животните, получава всеки ден Мартин Янчев - представител на „ М и М Помощ за животните – БГ “.

Организацията му се бори за пакет от ограничения за възстановяване на живота на животните. Според Янчев единствено Веселин Марешки – водача на ВОЛЯ, е присъединил в програмата си за идващия мандат тази проблематична тематика - опазването на животните.

Янчев е претендент за народен представител от Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в 24 МИР – София и в Бургас. „ Много от животните всекидневно стават жертва на зверства от страна на хората. Вярвам, че като депутат ще мога да реализира промени, на които доста хора се надяват “, съобщи той.

Мартин Янчев предлага подробна стратегия от 30 точки с нужните законодателни  организационни промени. Сред тях е изменение на Наказателния кодекс като бъде увеличено плануваното наказване по член 325 Б, защото със сегашната му редакция не могат да се реализират ефикасни присъди за причинителите на тези закононарушения. Спрямо същите се ползва нормата на чл.78 А от Наказателния кодекс или пробация!

Една от задачите на акцията му е при подозрения за нечовешко отношение към животно, Неправителствените организации да имат право да го изземат до доказване на противното от съответните институции.

Кандидат-депутатът предлага също поредност от механизми за подкрепяне на социалнослаби фамилии, отглеждащи животни. Така да вземем за пример кастрацията, чипирането, издаването на паспорт, имунизации могат да се поемат финансово от страната. Янчев планува също финансова помощ в изискванията на рецесия и облекчение на налога за парцел.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в интегралната политика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР