Помощник-треньорът на Спартак (Плевен) Петър Ванков даде мнението си след

...
Помощник-треньорът на Спартак (Плевен) Петър Ванков даде мнението си след
Коментари Харесай

Петър Ванков: Отборът се стара много, хубава победа в труден мач

Помощник-треньорът на Спартак (Плевен) Петър Ванков даде мнението си след успеха на своя отбор над Монтана. Плевенчани се постановиха с 2:0 и излязоха първи в класирането във Втора лига.
 Спартак (Плевен) се разправи с Монтана и излеза първи във Втора лига Спартак (Плевен) се разправи с Монтана и излеза първи във Втора лига
“Хубава победа, сложен мач. Не беше елементарен мачът. Отборът се остаряла доста, създадохме много положения, реализирахме 2 от тях. Можехме да затворим мача още през първото полувреме.

Искам да поздравя целия тим, изключително тези момчета, които не играха в някои мачове поради травми, а през днешния ден се показаха доста добре. Трудно се играе футбол, когато някой се е затворил.

Засега сме постоянни финансово, на доста други неща обаче не отговаряме на това, което би трябвало. С този тим, който събрахме, се представяме сносно.

Нашата цел е колкото по-нагоре, толкоз по-добре. Засега се получават нещата. Искам да похваля и почитателите в Плевен, идват много хора на мачовете ни. Дано ги радваме.

Клубът почисти отговорностите си, само че към този момент като база и стадион - това не е към нас въпрос. Това са други неща, които не зависят от нас ”, съобщи треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР