Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов сподели първите си впечатления след

...
Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов сподели първите си впечатления след
Коментари Харесай

Живко Миланов: Лудогорец ни даде добър урок

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов показа първите си усещания след тежкото проваляне с 0:3 от Лудогорец на стадион „ Георги Аспарухов “. По този метод "сините " остават на деветото място с 28 точки.

"Със сигурност даде отражение, откакто губихме с 2:0. Това даде успокоение на Лудогорец. Те са класен тим. Показаха огромно самочувствие и мачът им се разви доста добре. Проблемът бе, че Лудогорец игра по друг метод. Не можахме първото полувреме да се ориентираме. Играха с трима откъм гърба и оттова ни пристигнаха проблемите ", стартира той.

За смяна в схемата още през първата част:

"Бях подготвен. Лудогорец игра второто полувреме с ЦСКА по този метод. Бях подготвен за този жанр, само че не можахме вътре да се нагласим. От 2:0 стана много тежко за нас. Опитът си сподели думата. Те са много класен тим. "

"Така станаха головете. Всичко от наши неточности. Това е неумелост и централизация. Има обстановки, в които би трябвало да си по-бърз и подобен нападателен тим може да се възползва и го стори ", продължи Миланов.

"В Разград последните 10 години е най-хубавият тим. Най-класни футболисти има и се надяваме, че обстановката в клуба ще се оправи. Имах концепцията да изглеждаме по друг метод, не се получи. Това ни е една обеца на ухото. Лудогорец ни даде добър урок ", призна асистент на Славиша Стоянович.

За връщането на Веселин Минев:

"Веселин Минев в идващите дни ще ми оказва помощ. Играл съм с него. Доста добър другар ми е. Ситуацията в тази пандемия не може да се планува. Почти целият щаб е под карантина. Дори последната седмица, последните дни останах самичък с домакина на подготовка. Затова прибегнх към връщането му. Докогато е карантината на Стоянович, до тогава. Веско се е потвърдил с обич към Левски и има място тук, тъй че ще забележим отсега нататък. "

За идващите мачове:

"Казах им, че загубата бе много тежка. Това е хубавото на футбола, че след 3 дни идва нов мач и това може да се не помни. Да вдигнат главите и да се съберат за дуела с Локомотив. "

За заплатите:

"Не желая да го разясня. Това е въпрос към хората, които ръководят. Има закъснение. Те са и експерти. Чужденците са едни наемници. Прави им чест. Дано отсега нататък нещата да се оправят финансово. Когато главите им не са чисти, не може да се работи ", приключи коментара си легендата на "сините ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР