Помощник-треньорът на Етър Тодор Колев бе временно отстранен от поста

...
Помощник-треньорът на Етър Тодор Колев бе временно отстранен от поста
Коментари Харесай

"Етър" отстрани пом.-треньора за сбиването с капитана

Помощник-треньорът на " Етър " Тодор Колев бе краткотрайно отхвърлен от поста си " до последващо решение ". Това реши управлението на клуба след абсурда на подготовка във вторник, при която Колев влезе в спор с капитана Иван Стоянов пред целия тим и даже деца от школата. При сбиването Стоянов е потърпевш и даже е бил оцапан с кръв съгласно очевидци на случая. Самият футболист няма да бъде лишен от капитанската лента, само че е санкциониран и охулен.

Сбиването удостоверява напрежението в " Етър ", подбудено от слабите резултати този сезон. Според " Болярски вести " на въпросната подготовка е имало и сблъскване сред други двама играчи - Здравко Илиев и Ерол Дост.

Преди семейството в петък против " Славия " отборът на " Етър " е на 10-о място със 17 т., само че е единствено на 4 т. от предпоследния - " Ботев " (Вр).

Отделно стана ясно, че главният спонсор на великотърновския клуб Александър Нанков към този момент публично си е подал оставка и остава единствено член на УС до осъществяване на общо заседание, на което да бъде освободен дефинитивно. Доскоро се считаше, че той продължава да е мощният човек, въпреки и в сянка, само че в този момент към този момент решаваща дума има ръководителят на УС и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР