Помощник-режисьорът, подал зареден пистолет на Алек Болдуин, с който той

...
Помощник-режисьорът, подал зареден пистолет на Алек Болдуин, с който той
Коментари Харесай

Човекът, дал заредения пистолет на Алек Болдуин, проговори

Помощник-режисьорът, подал зареден револвер на Алек Болдуин, с който той простреля двама души на снимачна площадка, проговори пред в. " Ню Йорк пост ". В изказване за вестника Дейвид Холс не разкрива детайлности от случая в Ню Мексико, само че споделя, че е " шокиран и натъжен” от гибелта на операторката Халина Хъчинс.

Според правосъдните документи Холс е споделил на Болдуин, че револверът е безвреден, когато му го е подавал по време на подготовка за нискобюджетен уестърн. Той е признал пред проверяващите в Санта Фе, че не е ревизирал оръжието.

" Халина Хъчинс не беше единствено един от най-талантливите хора, с които съм работил. Тя беше и другарка ", написа Холс. Надявам се, че тази покруса ще накара киноиндустрията да преразгледа полезностите и практиките си ".

Прокуратурата обмисля обвинявания за случая на снимачната площадка на кино лентата с Алек Болдуин

Болдуин съобщи в неделя, че ще поддържа ограничавания за потреблението на оръжия в киното и малкия екран.

Преди 10 дни на снимачната площадка на уестърна " Rust " в Ню Мексико артистът Алек Болдуин простреля съдбовно с реквизитен револвер операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоуел Соуза, изравен зад нея.

Не е ясно по какъв начин бойните патрони са се озовали на снимачната площадка. За оръжията в продукцията е отговаряла 24-годишната Хана Гутерес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР