Поморие. След много атрактивни изпълнения и оспорвана надпревара между най-добрите

...
Поморие. След много атрактивни изпълнения и оспорвана надпревара между най-добрите
Коментари Харесай

Бургас: Отборът на Поморие зае второ място на държавното първенство по плажен хандбал

Поморие. След доста атрактивни осъществявания и оспорвана конкуренция сред най-хубавите мъжки и женски тимове, приключи държавното състезание по плажен хандбал, което се организира от 31 май до 4 юни в град Поморие. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . ОХК „ Поморие ” се класира на второ място измежду общо шест женски тима. Купата връчи персонално кметът на Поморие Иван Алексиев. „ Вие направихте града ни по-атрактивен. Поморие за първи път е хазаин на това състезание и съм уверен, че следващата година нашите девойки ще сграбчен първото място. Благодаря на всички състезатели и на президента на Българската федерация по хандбал Росица Бакърджиева за гласуваното ни доверие ”, сподели кметът Иван Алексиев пред финалистите. Той връчи и самостоятелните награди на състезатели и съдии.
Първи в групата са „ Ники-Спорт ” - Сливница, трети – „ Етър 64 ” - Велико Търново.
При мъжете първото място е за „ Спартак ” - Варна, второто за „ АСТИ 91 ” - Хасково, а третото за „ Локомотив Гражданско отделение ” - Горна Оряховица
Марияна Стаматова – отговорник на плажния хандбал към федерацията закри надпреварата с думите: „ От името на Българска федерация по хандбал благодаря на кмета на Поморие, също и на целия хандбален клуб – на президента, на тима и на управлението на ОХК „ Поморие ”, които интензивно участваха в организацията и подготовката на шампионата. ”
В дните до 4 юни на двете стадиони ситуирани на южния плаж в Поморие, ще мерят сили тимовете на младежите и девойките.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР