Помогнете на българските общини да завършат европейските проекти! С този

...
Помогнете на българските общини да завършат европейските проекти! С този
Коментари Харесай

Кметът на Белица с призив към ЕК: Помогнете на общините в България

Помогнете на българските общини да завършат европейските планове! С този апел кметът на Белица Радослав Ревански се обърна в Брюксел към София Алвеш, която дава отговор за оперативните стратегии за България.       

Днес се състоя среща сред българската делегация в Комитета на районите и представители на Европейската комисия. Тя се организира в Брюксел преди 150-ата пленарна сесия на Комитета.

На нея кметът Ревански се обърна към София Алвеш с въпрос-коментар по отношение на настоящите европейски планове, които се осъществят по линия на европейските оперативни стратегии. Той подчертава на неналичието на индексация на строителните обекти от страна на уравляващите органи в България поради високата инфлация, повишаването на строителните материали.

Ревански съобщи, че се надява на интензивно присъединяване от страна на Европейската комисия. Кметът на Белица моли за търсене на всички вероятни законови начини за решаването на казуса от българските и европейски институции, с цел да не се стига до загуба на европейски средства и то в миг на икономическа, обществена и политическа рецесия, в която се намира България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР