Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът

...
Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът
Коментари Харесай

Миглена Ангелова се появи и срина родна „звезда“: Имаш остри психологически проблеми!

Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът е да. А и кой може да не помни госпожа „ Искрено и персонално “, която единствено с появяването си в някое телевизионно студио, дава мотиви за дълги разногласия и дискусии…
Миглена не се беше появявала много време в общественото пространство, само че не, тъй като няма какво да каже – сходно нещо е невероятно, а тъй като постоянно я няма у нас. Тя прекарва много време във Франция, където живеят дъщерите й и е влюбена в Париж.
Ангелова се върна в медиите, тъй като разяснява един от най-наболелите проблеми у нас, а точно шофирането на известни персони в несъответстващо положение. То не бяха началник Андре Токев, княгиня Калина, Явор Бахаров, Белослава, а тия дни и чалгарката Диона. На която Миглена съобщи, че има остри психически проблеми.
„ Така е. И съгласно мен, която съм виждала доста такива хора, няма прочут човек без съществени психологични отклонения. До огромна степен за това им положение способства фактът, че се считат за велики и недосегаеми. Прави чест на полицията, че ги арестува, а не ги пуска, единствено тъй като са им давали муцуните по малкия екран “, отсече Ангелова.
Тя призна също, че й се е случвало да бъде спряна за превишена скорост, само че персонално е упорствала за санкция, с цел да не се вземе и тя за някоя „ звЕзда “ и да изкука.
Източник: Crimesbg.com, kliuki.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР