Помните ли как като малки непрестанно се предизвиквахме едни други?

...
Помните ли как като малки непрестанно се предизвиквахме едни други?
Коментари Харесай

10 неща, които повечето хора не могат да правят

Помните ли по какъв начин като дребни непрекъснато се предизвиквахме едни други? Ти можеш ли по този начин? А по този начин? Това беше детският метод да изградим подчиненост и да се чувствахме като същински герои, когато се окажем единствените, които умеят да си събират очите.

Славни времена на отскачане на един крайник, опити за свирукане с уста цялостна с жълтък, мърдане на уши, задържане на дъха и какво ли не още. Като се замисля – беше доста занимателно. Ами, в случай че го създадем в този момент, към този момент като пораснали? Why not?!

Представям на вашето внимание една ранглиста, която ще ви даде концепция с какво може да предизвикате колегите си, до момента в който пиете кафе на балкона. Най-добре се пригответе да снимате. Повярвайте, денят ви ще се окаже по-интересен, в сравнение с е изглеждал сутринта в блъсканицата в метрото. Да започваме.

1. Повечето хора не могат да си мърдат само едната вежда

С избрани старания, огромна част от нас ще го реализиран. Това ще стане обаче не без присъединяване и на двете ни вежди по едно и също време. Целта на занятието е да успеем да повдигнем единствено едната без другата да трепне. Дуейн Джонсън, да вземем за пример, може да го прави без проблем.

Оказва се, че умеенето не е генетично и ние можем да приучим лицевите си мускули. Мъже, помислете единствено какъв брой по-лесно щяхте да можете да казвате на дамите си, че сте не запомнили да купите кисело мляко, в случай че владеехте изражението на Скалата. Тренирате ли към този момент?

2. Не могат да си оближат лакътя

Всъщност има хора, които фактически могат да го създадат. Тази „ заложба “ очевидно е свързана с еластичност на мускулите, цялостна пластичност. Естетическа изгода от нея очевидно няма. Безспорно. Едва ли ще ни направи красиви, само че пък може да ни разсмее. А и няма нищо неприятно да се пораздвижим малко в обедната отмора.

3. Не могат да си мърдат носа

Представяйте си го като мърдането на нослето на зайче. Можете ли го? Изглежда доста сладко, в случай че би трябвало да сме почтени. Особено в случай че сте фен на животните, ще ви хареса. Опитайте! Току-виж се оказало, че сте прикрит гений. Тъкмо няма да се чудите по какъв начин да се маскирате на някое тематично празненство – слагате диадемата с ушичките и сте подготвени.

4. Не могат да си мърдат ушите

Мърдането на ушите постоянно е било шлагер на детската площадка. Все го умее единствено един и всички му се възхищават. Как го правиш? Научи ме! Вие какво бяхте – възпитаник или преподавател?

5. Не могат да кихат с отворени очи

Това към този момент си е върховен пилотаж в моженето на странни неща. Действително има хора, които кихат с отворени очи. Е, с идването на сезона на настинките, ще имаме опция да опитваме. Аз персонално не държа да се узнавам, само че всеки провокира себе си по друг метод.

 10 неща, които множеството хора не могат да вършат

6. Не могат да лапнат юмрука си

Тук не е задоволително просто да си алчен, нито да си жена (мъже, не си мислете глупости). Трябва ти огромна уста и дребна ръка, тъкмо това съответствие. Въпросът не опира толкоз да усърдие, по отношение на физиологични особености. Едно е несъмнено – в профил наподобява неуместно и смешно. Добър прийом за една къса „ балконна “ сесия смехотерапия.

7. Не могат да си оближат носа

Имам един другар, който съумява. Естествено, има невъобразимо дълъг език. Не знам за какво, само че през зимата заобикаля да го показва. Вие можете ли? А сътрудника, който по този начин блажено отпива първата утринна глътка кафе?

8. Не могат да допират брадичката си с език

За тази операция още веднъж е необходим завиден размер език. Има хора, които могат да направят това, само че не могат да постигнат номер 7. Каквото и от двете неща решите да опитате, пригответе си салфетки – ще настъпи съществено слюноотделяне.

9. Не могат да си въртят/сгъват езика

Вече навлизаме от ден на ден в областта на еротиката, в сравнение с хумора. Смята се, че това умеене е генетично. На множеството от нас обаче ще ни бъде неловко да се поинтересуваме тъкмо от кого сме го наследили. Затова – дано остане загадка.

10. Не могат да си сложат крайници зад врата

Смята се, че тази комплицирана мускулно-скелетна маневра от време на време не се научава даже и с упорити тренировки. Все отново си струва да подобрим гъвкавостта си в опити да го изпълним. Ще ни бъде от изгода. Особено в случай че по през целия ден работим в седнала статична позиция.

Нека най-добрите победят!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР