Polymetal, доскоро един от най-печелившите златодобивни компании в света, си

...
Polymetal, доскоро един от най-печелившите златодобивни компании в света, си
Коментари Харесай

Polymetal си осигури сделка за 3,7 милиарда долара за излизане от руския бизнес

Polymetal, до неотдавна един от най-печелившите златодобивни компании в света, си обезпечи покупател за своя съветски бизнес, който го прави оценка на над 3 милиарда $, в договорка, която Англо-руската група твърди, че ще я отбрани от национализация.

Акционерите на Polymetal ще гласоподават за продажбата на Mangazeya Mining - съветски производител на благородни метали, основан в Източен Сибир - на събранието на акционерите идващия месец, сподели компанията на понеделник Ако бъде утвърдена, договорката се чака да завърши през март.

Условията акцентират все по-трудните условия за задграничните компании, които се пробват да изоставен съветския пазар с прилична оценка. Компаниите би трябвало да намерят покупател, който не нарушава западните наказания и би трябвало да обезпечат утвърждение от Москва.

„ Някои акционери може да кажат, че финансово изискванията не са най-хубавите, които можем да получим – и аз бих се съгласил, “ Виталий Несис, основен изпълнителен шеф на Polymetal, сподели в изявление за Financial Times....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР