Полузащитникът от славния отбор на ЦСКА от началото на 80-те,

...
Полузащитникът от славния отбор на ЦСКА от началото на 80-те,
Коментари Харесай

Кольо Велков: ЦСКА сбърка като не привлече Мето Томанов

Полузащитникът от славния тим на ЦСКА от началото на 80-те, отстранил настоящите европейски първенци Ливърпул и Нотингам и взел участие на 1/2-финал за КЕШ Никола Велков, участва на срещата сред червени шефове и почитатели във Велико Търново. Той даже е задал въпрос на Данаил Ганчев и Филип Филипов, който бил посрещнат с овации от последователите.

Бившият халф се поинтересувал за какво някогашният му съотборник Методи Томанов не работи на „ Българска войска “. Червените шефове обаче отклонили дипломатично въпроса, обяснявайки, че към сегашния миг това не би било допустимо. „ Тема Спорт “ потърси Никола Велков за коментар на срещата във Велико Търново.

„ Чест им прави, че проведоха тази среща, с цел да се срещнат с настроенията измежду почитателите. А те са доста сериозни. Защото българският народ е доста толерантен и постоянно се сеща да роптае, когато му се качат на главата. Управлението в последните години е цялостен неуспех.

Единственият печеливш ход бе в ЦСКА да се върне потвърден и почитан експерт като Методи Томанов.

Но очевидно ще продължим да чакаме и да се надяваме, че негодник като Стойчо Стоилов въпреки всичко ще уцели с някой и различен трансфер и да опитваме да се противопоставим на Левски и Лудогорец. Защо не канят Томанов? Те по сходен метод извадиха и други мои съотборници от книгите. Но Спас Джевизов и Ради Здравков ги има в други книги, а шефовете в кои книги ще останат?

На Мето съм му споделил „ Убий простака с безмълвие “. И очевидно ме е послушал, виждате, че за разлика от доста други той не се появява в медийното пространство и не дава ум.

Доказва се там, където би трябвало – на професионалното поле. Но, за жалост, в ЦСКА това не го правят оценка “, съобщи Велков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР