Полузащитникът на Тотнъм Джеймс Мадисън е на мнение, че отборът

...
Полузащитникът на Тотнъм Джеймс Мадисън е на мнение, че отборът
Коментари Харесай

Мадисън: Омръзна ми да слушам глупости за Тотнъм, движим се правилна посока

Полузащитникът на Тотнъм Джеймс Мадисън е на мнение, че тимът още веднъж демонстрира неотстъпчивост и се разделя с имиджа си на клуб, който не печели нищо.

В неделя " шпорите " стигнаха до тъждество 2:2 при гостуването на огромния си локален противник Арсенал, като на два пъти наваксаха закъснение. Мадисън, който дойде при " шпорите " през лятото от Лестър, се отличи с асистенции и за двата гола на Хюн-мин Сон. В предходния кръг Тотнъм завоюва с 2:1 над Шефилд Юнайтед, откакто вкара два пъти след 90-ата минута и Мадисън несъмнено вижда темперамент в тези две представяния.
 Мениджърът на Тотнъм откри решение за противоречивите дузпи: Ще търсим бранители без ръце!
Мениджърът на Тотнъм откри решение за противоречивите дузпи: Ще търсим бранители без ръце!

" Не разбирам това футболно предписание "

" Когато чуеш някакви неутрални почитатели да приказват за Тотнъм, те постоянно споделят, че ние сме " слаби ", " жалки ", " неспособни " и всевъзможни такива нелепости. Мисля обаче, че през последните няколко седмици демонстрираме, че се движим в друга посока. Срещу Шефилд Юнайтед вкарахме голове в 98-мата и 101-вата минута и спечелихме мач, който при други условия щяхме да загубим. Срещу Арсенал два пъти допускахме да ни поведат, само че два пъти успявахме да се върнем против един от най-хубавите тимове в света и се борихме до самия край ", изясни Мадисън. Мнението му бе подкрепено и от голмайстора Сон.

" Мисля, че представянето ни беше фантастично. До последния сигнал дадохме всичко от себе си. Това е дерби и е по-емоционален мач. Да се върнем на два пъти беше доста значимо, тъй като показахме страховит темперамент, а Джеймс (Мадисън) сподели огромна храброст ", сподели южнокорейският нападател.

След равенството между тях Тотнъм и Арсенал остават непобедени. Те са четвърти и пети в класирането с по 14 точки, на четири зад водача Манчестър Сити, който е единственият тим във Висшата лига с цялостен актив.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР