Полузащитникът на Спартак (Варна) - Румен Руменов изрази увереност, че

...
Полузащитникът на Спартак (Варна) - Румен Руменов изрази увереност, че
Коментари Харесай

Румен Руменов: Ще постигнем голямата цел, по-добър отбор сме от Септември

Полузащитникът на Спартак (Варна) - Румен Руменов изрази убеденост, че тимът ще се завърне при елита през май.

Той съобщи, че през зимната пауза " соколите " са израстнали във всяко едно отношение.

Ето како още сподели Руменов:

" Най-важното беше, че изиграхме потребни контроли против мощни противници и с бюджети от 15-20 милиона евро. Въпреки че резултатите в инспекции са без значение, е хубаво, че не допуснахме загуба, взехме две победи и играхме като еднакъв с еднакъв против всички и даже в избрани интервали ги превъзхождахме. Всичко това ни дава убеденост, че вършим нещата по верния метод.

По време на зимната подготовка тимът се обиграва още повече, а футболистите извършват условията на треньора. Сега остава това успокоение и самочувствие да се придвижи и в формалните мачове.

Силата на Спартак ще е в колектива, защото при нас той е доста добър и ще е в основата на бъдещи триумфи. Росен Кирилов желае да играем със самочувствие, да играем атакуващ футбол и да имаме надзор върху топката и мача. Ние също желаеме да го вършим и нека се получава отсега нататък. Радващо е също, че новите попълнения бързо се приспособиха към отбора и стила на игра, а и бяха признати добре от всички. Те са положителни играчи и ще оказват помощ на Спартак.

Знаем какво желае от нас управлението и какво чакат почитателите ни. Ние, играчите, също си слагаме най-високата цел и считам, че ще я реализираме. Спартак ще зависи единствено от себе си през пролетта и определящо за резултатите ни ще е нашето показване на терена.

Мисля, че сме по-добър тим от Септември. Вярно е, че изгубихме единствено от тях вкъщи през есента, само че във въпросния дуел имахме предимство в 75 % от времето. Те обаче имаха шанса да вкарат рядко срещан гол. Но през втория полусезон предстоят задоволително мачове, в това число и посещение на Септември, тъй че имаме опция да покажем за какво сме любимец за елитна промоция и най-после да реализираме това, към което се стремим ".
 Иван Цветанов поема школата на Спартак (Варна)
Иван Цветанов поема школата на Спартак (Варна)

Както и втория тим на " соколите "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР