Полузащитникът на националния отбор на Коста Рика по футбол Елцин

...
Полузащитникът на националния отбор на Коста Рика по футбол Елцин
Коментари Харесай

Елцин Техеда: Харесвам името си, бих искал да играя в Русия

Полузащитникът на националния тим на Коста Рика по футбол Елцин Техеда харесва името си, само че не е осведомен с биографията на първия съветски президент Борис Елцин, на който е кръстен. 

" Често ме питаха за името ми, към този момент описах тази история на всички. Родителите ми доста харесаха името на президента на Русия, по тази причина ме нарекоха по този начин. Нямам какво да кажа на фамилията му, аз просто имам същото име. Наистина го одобрявам, само че не знам нищо за семейство Елцин. Не знам кой от родителите ми е решил да ме кръстят по този начин, само че в действителност одобрявам името си ", сподели Техеда пред съветския вестник " Спорт-Експрес ". 

Играчът не е получавал оферти от съветски клубове, само че би желал да играе в Русия един ден.  " Не съм получавал предложения от клубове от Русия. Но би било ужасно, в случай че Русия отвори вратите за мен, това е красива страна. Ще бъде ужасно прекарване за мен. Наистина бих желал да играя в Русия, имате ужасно състезание, отлични тимове. Ще се веселя да съм в Русия ", сподели Техеда, представен от " Спорт-Експрес ". 

От януари 2019 година 30-годишният Техеда играе за Ередиано в шампионата на Коста Рика.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР