Полузащитникът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич беше разочарован,

...
Полузащитникът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич беше разочарован,
Коментари Харесай

Лука Модрич: Меси е най-добрият, съдията беше слаб

Полузащитникът на националния тим на Хърватия Лука Модрич беше отчаян, откакто тимът му отпадна на полуфиналите на Световното състезание по футбол в Катар след загубата с 0:3 от Аржентина. Той разкритикува съдийството на италианеца Даниеле Орсато.

" Меси е най-хубавият в историята, той заслужава да завоюва Световната купа. Играхме добре до дузпата, която за мен я нямаше. Обикновено не приказвам за съдии, само че през днешния ден е невероятно ".

" Орсато е един от най-лошите, които познавам и не приказвам единствено за през днешния ден, тъй като той е свирил мои мачове доста пъти и в никакъв случай не съм имал положителни мемоари от него. Това е злополука “, сподели ветеранът.

„ Поздравления за Аржентина, само че първата дузпа ни умъртви. Сега време е да се възстановим и да се опитаме да спечелим мача за третото място ".

" Не трябваше да се случи по този начин, само че би трябвало да се възстановим и да се опитаме да спечелим мача за третото място. Тъжни сме, искахме да сме на още един край. Трябва да поздравим Аржентина ", сподели играчът, който на 37 години взе участие на евентуално последното си международно състезание.

Футболистът на Реал (Мадрид) дефинира като " основни " две решение на рефера, едното от които е да не отсъди дузпа в тяхна изгода.

" Бяхме добре, контролирахме играта и този корнер, който съдията не ни даде, и дузпата, която за мен не беше даже една, промени всичко. Аржентинецът шутира и се сблъсква с нашия вратар, той отива към него, аз не мога да допускам, че той даде тази дузпа. Това промени хода на мача. Но не можем да променим нищо, би трябвало да се възстановим и да се опитаме да спечелим идващия дуел ", добави той, представен от Ройтерс.

За Модрич да играеш за третото място " не е наказване ", тъй като " в никакъв случай не е, когато играеш за Хърватия ".

Селекционерът на хърватския народен тим по футбол Златко Далич пък разгласи, че ще продължи да бъде треньор на отбора и след международното състезание в Катар.

" Да, ще продължа да работя с хърватския народен тим. Моят контракт е до края на Европейското състезание през 2024 година. Моята цел е да класирам Хърватия на Евро 2024 ", сподели Далич.

Специалистът означи, че след провалянето от Аржентина на играчите му няма да е елементарно да се настроят за мача за третото място против Мароко или Франция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР