Полузащитникът на Хебър – Георги Търтов, остана много доволен от

...
Полузащитникът на Хебър – Георги Търтов, остана много доволен от
Коментари Харесай

Георги Търтов: Хебър може да се противопостави на всеки в efbet Лига

Полузащитникът на Хебър – Георги Търтов, остана доста удовлетворен от първия си гол в efbet Лига. Халфът се разписа във вратата на Берое за крайното 1:1 в финален мач от 15-ия кръг на шампионата. Търтов бе определен и за Играч на мача в анкетата на Gong.bg.

“Благодаря за премията. Щастлив съм, че съумях да вкарам първия си гол в efbet Лига. Мисля, че се получи равносилен мач, даже мисля, че на миг играхме по-добре от Берое. Имахме няколко положителни офанзиви в края, с които можеше и да спечелим мача ”, показа той.

„ Трудно е, когато инкасираш гол изключително в началните минути, само че успяхме да се върнем. Бяхме добре готови. Знаехме мощните и слабите страни на Берое. Със сигурност ще са от огромно значение за почитателите завръщането ни в Пазарджик. Надявам се скоро да можем да домакинстваме там.Под управлението на новия треньор стилът ни на игра се промени. Чувствам се все по-уверен с всеки един минал мач. Мисля, че нашият тим може да се опълчи на всеки различен в efbet Лига. Има промени и в Хебър, и в Ботев Пловдив, ще бъде забавно и се надявам да се поздравим с триумф ”, сподели още футболистът на Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР