Полузащитникът на Барселона Артур излезе с официално съобщение, в което

...
Полузащитникът на Барселона Артур излезе с официално съобщение, в което
Коментари Харесай

Артур: Единственото ми желание е да остана в Барселона

Полузащитникът на Барселона Артур излезе с публично известие, в което упорства, че желае да продължи да играе на " Камп Ноу ". " Винаги има спекулации, само че, почтено казано, аз имам ясна концепция. Единственото ми предпочитание е да остана в Барселона. Много съм спокоен и сигурен. Чувствам се доста добре и благодаря на клуба и спортно-техническия щаб за доверието. Това е още един претекст, с цел да знам сигурно, че желанието ми е да продължа ", показа 23-годишният бразилец, представен от испанските медии.

" Евентуален интерес от огромни клубове постоянно е хвалебствие за всеки, само че в главата ми само е мисълта да играя тук дълги години. Винаги съм желал да бъда в Барселона и желая да съм част от този клуб дълги години. С всеки минал ден се усещам още по-добре в клуба, в тима и в града. Обожавам хората и културата тук и усещам поддръжката на почитателите ", сподели още Артур.

Бразилецът е спряган за трансфер в Ювентус. Според каталунските медии " блаугранас " не могат да си разрешават покачване на заплатата му и по тази причина се склонни да го продадат в Италия. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР