Полусериозен въпрос, зададен от член на Висшия съдебен съвет във

...
Полусериозен въпрос, зададен от член на Висшия съдебен съвет във
Коментари Харесай

За малко да вкарат Гешев в семеен проблем

Полусериозен въпрос, заложен от член на Висшия правосъден съвет по отношение на подправена обява в уеб страницата „ Биволъ “ за малко да сътвори проблем сред претендента за основен прокурор Иван Гешев и половинката му (жената, с която той живее на фамилни начала).

Имала ли е дамата до Гешев връзка с Александър Ваклин и какво му е известно по отношение на договорката за парцел, която тя е сключила.

" В кръга на шегата ще кажа, че се надявам да има връзки единствено с мен. Иначе – това е част от компроматната война, която се води – част от тези компромати, пасквили и така нататък Част от тези изказвания бяха тествани от Антикорупционната комисия и ангажираните органи. Отделно – този очевидец обществено сподели, че не познава дамата, с която пребивавам на фамилни начала. Тези офанзиви са част от опитите за дискредитиране на очевидците по избрани досъдебни производства. Твърденията за жилището на жена ми – мога да кажа, че се намира до Централния софийски затвор, към 70 кв. м. Тази продажба беше обект на инспекции – не е открито нищо, което да е морално укоримо, още по-малко закононарушение. Тази тематика беше развита, евентуално от " Биволъ ", с изказвания, че жена ми е закупила този парцел от Александър Ваклин. Тези изказвания обаче бяха обществено опровергани, след което публикацията беше изменена – че е купила парцел от постройка, финансирана от Ваклин, което също не е истина. Това си е част от обстановката, в която живеем ", отговори Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР