Получи се неприятна ситуация, защото излезе наш защитник за оказване

...
Получи се неприятна ситуация, защото излезе наш защитник за оказване
Коментари Харесай

Белия: Трудно е, когато загубиш по този начин

„ Получи се неприятна обстановка, тъй като излезе наш бранител за оказване на здравна помощ и падна гол от тази зона. “

Това сподели треньорът Николай Киров, откакто воденият от него тим на Берое загуби с попадение в добавеното време от Левски в София.

„ Изпуснахме си възможностите на контраофанзива през второто полувреме, тъй като не успяхме да осъществяваме. Вместо да сме на едната прекаленост, ние в този момент отидохме на другата. Има напрежение върху състезателите и това е обикновено, тъй като сме в нежелана позиция в класирането. Когато си в тази зона към последните тимове не е прелестно. Направих нужните корекции на почивката и през второто полувреме бяхме по-добри, само че не успяхме да си приключим обстановките “, уточни Белия.

„ Трудно мога да намеря позитивизъм, когато загубим по този метод. Винаги негативите ще са повече. За една минута бяхме в двете крайности. Въпросът е от на следващия ден да стартираме да мислим за идващия дуел против Пирин. Нека да забележим по какъв начин стоят нещата с наказванията и даже резервирах някои в този дуел. Искам да видя и функционалното положение на футболистите, с цел да видя по какъв начин ще изглеждаме против Пирин. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР