Полският Ракув е поредният тим, който проявява интерес към централния

...
Полският Ракув е поредният тим, който проявява интерес към централния
Коментари Харесай

И поляци на опашката за Антоан Бароан

Полският Ракув е следващият отбор, който демонстрира интерес към централния нападател на Ботев Пловдив Антоан Бароан. Местните медии настояват, че французинът е попаднал на радара на отбора, който зимува на четвърто място в класирането. Представянето обаче е незадоволително, като се има поради, че Ракув завоюва купата през предходната акция. Сега съставът има актив от 32 точки след 18 изиграни мача, написа " Тема спорт ".

Антоан Бароан прикова вниманието към себе си, откакто вкара 8 гола в 12 срещи в Първа лига. В началото на акцията той даже не бе част от първия тим, откакто към този момент някогашният ментор Станислав Генчев го в профил. След като треньорът бе освободен, 23-годишният французин бе върнат и доста бързо влезе във форма. Така той зимува на върха при голмайсторите в шампионата, като дели лидерската позиция с тарана на Хебър Георги Николов.

Преди Нова година се появиха информации, че Бароан е в челото на листата за зимна селекция на Станимир Стоилов в Гьозтепе. Тези изказвания обаче бяха опровергани. Наред с това обстановката с Бароан се следи от Испанския Лас Палмас. Този отбор заема 9-о място в испанския хайлайф. Тимът има 25 точки в Ла Лига след изиграването на 17 кръга. В състава обаче липсва изявен стрелец. А резултатността на Лас Палмас е доста ниска. Отборът е вкарал едвам 15 гола, като е позволил също толкоз.

Централният нападател има контракт с Ботев до края на годината. А от клуба към този момент се оглеждат за негов заместител. Интересното е, че пловдивчани водят договаряния с към този момент упоменатия Георги Николов от Хебър. Очаква се развиване по договорката да има в идващите дни.

Снимка: LAP.bg
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР