Половинката на Дейвид Бекъм – Виктория, харесва много Григор Димитров.

...
Половинката на Дейвид Бекъм – Виктория, харесва много Григор Димитров.
Коментари Харесай

Виктория Бекъм въздиша по Григор Димитров

Половинката на Дейвид Бекъм – Виктория, харесва доста Григор Димитров. Популярната в целия свят британка споделила усещането пред Никол Шерцингер на среща в Ню Йорк предходната седмица.

Двете дами се засекли на фешън ревю, на което били поканени да участват като ВИП-гости. Виктория похвалила Никол за избора ѝ, наблягайки, че българският тенисист е доста секси. За разлика от Виктория обаче Шерцингер по този начин и не избира да се омъжи. Нито пък има предпочитание за деца.

„ Постоянно вървят клюки, че Никол и Григор най-сетне са решили да основат потомство, само че очевидно това не дава отговор на истината. Поне към този момент. Шерцингер към този момент си е на години. В края на юни ще чукне 40. Всички знаете, че на тази възраст бременността по никакъв начин не е лека”, разясняват осведомени пред ШОУ.

Припомняме, че Виктория и Дейвид Бекъм се радват на четири деца – три момчета и едно момиче. Гришо и Никол пък са се усамотили за два дни някъде из Щатите след препъването на Индиън Уелс. Григор Димитров се провали още в първия си мач, затвърждавайки слабата форма, в която се намира в последно време.

„ Каза ни, че ще се покрият на някакво безшумно и хубаво място – надалеч от шумотевицата. Къде обаче са били, никой не знае. Със сигурност не са тръгнали за Хаваите, където е родното място на Никол”, прецизираха информатори на тигъра на печата. Следващият шампионат, на който ще взе участие хасковлията, е в Маями.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР