Половинката до вас напоследък не се справя много добре в

...
Половинката до вас напоследък не се справя много добре в
Коментари Харесай

Червеното месо превръща мъжете в полови атлети

Половинката до вас в последно време не се оправя доста добре в леглото и се чудите какво се случва с него. Помислете дали не е трансформирал режима си на хранене.

Оказва се, че точно храната изиграва основна роля в представянето му като сексуален спортист. Експертите са безапелационни, че мъжете могат да навредят на половата си мощност, в случай че да вземем за пример заменят аленото месо с пилешко или риба поради наситените мазнини, които водят до нараснал риск от сърдечносъдови заболявания, затлъстяване, диабет и някои типове рак.

Учените изясняват това с обстоятелството, че аленото месо – свинско, говеждо, агнешко, е измежду главните източници на цинк, който се оказва значим детайл за поддържането на естествени равнища на мъжкия сексуален хормон тестостерон. А този минерал е основен за производството на качествена сперма. Недостигът на цинк се свързва и с намалено либидо, изяснява английската диетоложка Ема Дербишър. Тя изяснява, че целесъобразната дневна доза цинк за мъжете е 9,5 мг.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР