Половин дузина футболисти на ЦСКА няма да останат с отбора

...
Половин дузина футболисти на ЦСКА няма да останат с отбора
Коментари Харесай

Половин дузина чужденци от ЦСКА няма да дочакат мача с Черно море

Половин дузина футболисти на ЦСКА няма да останат с тима за последния кръг от шампионата – гостуването на Черно море в неделя от 20:30 часа. „ Червените “ са непоклатими на второто място и оставащите срещи с Ботев (Пловдив) в четвъртък и „ моряците “ са протоколни.

Поради тази причина няколко от задграничните играчи са получили разрешение да се приберат в родните си страни още след дуела с „ канарчетата “, написа „ Мач Телеграф “.

Това са бразилците Густаво Бусато, Жеферсон и Маурисио Гарсес, колумбиецът Браян Морено, както и Бисмарк Чарлс, който е контузен и ще се завърне при фамилията си в Гана. Бусато към момента не е възобновил контракта си с клуба и е доста евентуално да си търси нов тим. Пред овакантяване е и Жеферсон. От администрацията на ЦСКА към този момент са почнали да уреждат самолетните билети за състезателите.

Докрай обаче ще остане Жорди Кайседо, който се бори за голмайсторския приз в efbet Лига с Пиерос Сотириу от Лудогорец, като двамата имат по 16 попадения дотук. Еквадорецът изпита болки в десния крайник във финала за Купата, само че стисна зъби и доигра срещата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР