Polls (Анкети) са най-новата функционалност на Viber, която допълва начина,

...
Polls (Анкети) са най-новата функционалност на Viber, която допълва начина,
Коментари Харесай

Viber пусна анкети в груповите чатове

Polls (Анкети) са най-новата функционалност на Viber, която добавя метода, по който участниците споделят в колективен чат или Community, като им дава опция за по-бързо и елементарно шерване на отзиви по избрани тематики.
Polls извеждат резултатите в действително време, като разрешават на потребителите да се ориентират по-лесно какво е мнението на всеки участник в диалога, без ненужно блуждаене в потока от изпратени известия и мнения в чат историята.

Феновете на груповите чатове, както и Communities администраторите към този момент могат елементарно да основат анкета, натискайки Poll иконката в чат менюто, забележима след последната актуализация на Viber. Следващата стъпка е да вкарат въпрос и до 10 варианти за отговор, сред които потребителите да избират. Всеки в чата може да гласоподава с натискане на бутона «сърце» отдясно на отговора. Резултатите стават ясни на момента и се трансформират незабавно откакто някой гласоподава.


Потребителите в колективен чат могат да виждат кой защо е дал своя вот, до момента в който тези в Community нямат такава опция, тъй като гласовете там са анонимни.
Polls могат да се употребяват както за развлечение, по този начин и за решение на спор, за избор на подарък за другар, в кой бар да се събере компанията за вечерта и други Вариантите са безкрайни и според от задачата на групата или на Community-то. Добавянето на анкета в диалога е отличен метод за ангажиране на аудиторията – всеки има свободата да избира бързо и елементарно, единствено с едно натискане.

Viber разгласи новата функционалност първо в формалните Communities по страни в ЦИЕ и даде на почитателите опция да тестват по какъв начин работи на процедура, като гласоподават какво желаят да виждат по-често в приложението през 2019. Анкетите генерираха извънредно положителни резултати и разрешиха на компанията да събере скъпа противоположна връзка от потребителите, с цел да отговори по-добре на потребностите и упованията им. Безплатните стикер пакети по пазари се оказват най-предпочитан артикул на Viber за района на ЦИЕ, последвани от желанието на потребителите да  схващат за нови функционалности и принадлежности в приложението. Проучването на Viber сподели още, че потребителите са заинтригувани да се включват по-активно и в Communities, където да срещат нови и забавни хора съгласно избрани интереси
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР