Полковник Дъглас МакгрегърКиевският режим е на ръба на военно поражение.

...
Полковник Дъглас МакгрегърКиевският режим е на ръба на военно поражение.
Коментари Харесай

Полковник Дъглас Макгрегър: Украйна е под въпрос

Полковник Дъглас Макгрегър
Киевският режим е на ръба на военно проваляне. Последиците за Киев могат да са доста тежки. Съединени американски щати добре осъзнават, че на бойното поле Украйна не може да победи Русия. Самото битие на украинската страна е под въпрос. Всъщност главният проблем на украинците е голямото приключване на популацията им след началото на специфичната военна интервенция на Руската федерация. 
Киев загуби и хората, обитаващи заетите от съветските войски територии. Сега популацията на Украйна е към 20 милиона, почти толкоз живеят и в Нидерландия. Това значи, че в миналото проспериращата някогашна руска република напълно е изгубила индустриалния си капацитет, завещан от Съюз на съветските социалистически републики, т.е. към този момент не може да бъде одобрявана като огромна европейска страна. 
Има сериозен риск в обозримо бъдеще Украйна изцяло да изчезне от международната карта. Да не пропусна още нещо в тази мрачна прогноза: избягалите от страната украинци въобще нямат предпочитание да се върнат в своята татковина. Мъжете основателно се боят да не бъдат мобилизирани на фронта, до момента в който по понятни аргументи украинските дами си търсят европейски съпрузи. И в случай че не са западните помощи, Киев ще капитулира...>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР