Поливалентният защитник на ЦСКА Александър Дюлгеров заяви, че три поредни

...
Поливалентният защитник на ЦСКА Александър Дюлгеров заяви, че три поредни
Коментари Харесай

Дюлгеров: ЦСКА трябва да си върне ритъма

Поливалентният бранител на ЦСКА Александър Дюлгеров съобщи, че три следващи равенства, в това число и 2:2 против Левски, не кореспондират на шампионските упоритости, които има тимът.

Бранителят съжали, че „ червените” са изпуснали своя миг след цялостния поврат, който реализираха на „ Васил Левски”. В същото време Дюлгеров призна, че ремито може би е най-закономерният излаз от срещата.

„ Един гол не ни стигна, с цел да победим и някои неточности ни попречиха. Имахме множеството шансове, само че не успяхме да ги вкараме. Мисля, че по-добре играхме. И те имаха своите положения. Щом резултатът е 2:2, значи е справедливо”, сподели Дюлгеров.

„ Не са били такива напътствията – да се връщаме обратно. Трябваше повече да държим топката. Левски игра по-добре от нас първоначално, след това опитахме да обърнем мача в наша изгода.”

„ Три следващи равни мача не е добре за нас. Сега вършим еднакъв с Левски, само че другите… Трябва да се върнем в темп.”

„ Уж взехме ограничения против Яблонски, той всякога вкарва гол, само че не щеш ли отново вкара. Грешки, грешки… Докато има неточности, ще има и голове.”

„ Сега имаме мач против Славия, който би трябвало да вземем. Трябва да подобрим доста неща, не би трябвало да получаваме такива лесни голове.”

„ Учуди ме Левски с тези изритани топки към Обертан. Ние играем прекрасен футбол, само че от време на време, с цел да побеждаваш, не е нужно да играеш хубаво. Трябваше повече да се постараем, само че въпреки всичко беше Левски против нас.”

„ Ние не считаме, че подвластен от Каранга, само че резултатите това демонстрират – когато той не вкара, не побеждаваме. Надявам се в идващите мачове отново да почне да бележи”, добави Дюлгеров.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР