Полицията задържа телефонен измамник в Горна Оряховица за агресия срещу

...
Полицията задържа телефонен измамник в Горна Оряховица за агресия срещу
Коментари Харесай

Роми към репортер: Ела, мършо, ела! Спри камерата

Полицията задържа телефонен лъжец в Горна Оряховица за експанзия против кореспондент на NOVA. От прокуратурата му е повдигнато обвиняване за безчинство.

Разследване докара репортера Тина Ивайлова до Кольо по прякор Мишинито, който неотдавна се е сдобил с парцел в Горна Оряховица. За него се твърди, че е измислил схемата „ полицейска акция” при телефонните измами.

Нова телефонна машинация с брутални закани и персонални данни

Ало измамници към полицейски шеф: "Шефе "

"Ало " измамници: Главата ви ще бъде отрязана и поставена сред краката

След закани, с които принуждава репортера да влезе в къщата, Кольо изненадващо сменя тона. Той отхвърля да е измислял схеми за телефонни измами. Заявява, че е бил в пандиза, до момента в който това се е случвало и твърди, че работи, като ремонтира парцела, в който е завлечена репортерът на NOVA.

Впоследствие Кольо Мишинито и жена му са арестувани и са им повдигнати обвинявания.

„ На изключително съвещание съдът одобри, че се касае не за дребно безчинство, а за безчинство по смисъла на Наказателния кодекс, което се отличава с величествен цинизъм и дързост”, уточни Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор, като посочи, че наказването е до 5 години отнемане от независимост.

Официално Кольо Мишинито се занимава с търговия и произвеждане на клопки.

От прокуратурата показват, че е осъждан 8 пъти - за осъществени обири, за ръководене на моторно транспортно средство без да има удостоверение за правоуправление и даже има ефикасна присъда от 2 години и 6 месеца за телефонна машинация, влезнала в действие през 2013 година

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР