Полицията в Нова Зеландия повдигна обвинение на 26-годишен мъж за

...
Полицията в Нова Зеландия повдигна обвинение на 26-годишен мъж за
Коментари Харесай

22-годишна милионерска дъщеря изчезна в Нова Зеландия

Полицията в Нова Зеландия повдигна обвиняване на 26-годишен мъж за ликвидиране на 22-годишна студентка от Обединеното кралство. Нейното име е Грейс Милан, тя е от Есекс и за последно е била забелязана на 1 декември, оповестява БТВ.

Вчера бащата на изчезналото момиче, който незабавно отлетя за Нова Зеландия, прикани всеки, който има информация за нея, неотложно да алармира управляващите.

Бащата на Грейс е на 60 години и е бизнесмен.



22-годишната Грейс е пристигнала в Нова Зеландия след екскурзия в Перу – младата жена се е дипломирала от университета и е решила да се насочи на едногодишно странствуване по света.Семейството описа, че щерка им непрекъснато им изпращала фотоси от разнообразни местоположения и разкази за приключенията си. „ Изключително смутени сме и ни е мъчно да разбираем през какво минаваме сега ”, сподели още бащата Дейвид.

Полицията в Нова Зеландия незабавно заподозря, че най-вероятно се е случило съдбовното, а през днешния ден стана ясно, че е арестуван 26-годишен мъж, забелязан с Грейс в деня преди да изчезне.Открита е и кола, за която от полицията смятат, че има връзка с убийството. „ Знам, че довечера молитвите на всички в Нова Зеландия ще са отправени към фамилията на Грейс. Искам да уверя всички – тук и зад граница, че полицията на Нова Зеландия прави всичко допустимо, с цел да я намерим ”, съобщи началникът на полицията Скот Биърд.

По думите му казусът към този момент се преглежда като ликвидиране. Разследващите търсят и изчезнали движимости на младата жена, измежду които паспорт, часовник и сребърен синджир.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР