Полицията в Лос Анджелис арестува мъжа, който държа заложници в

...
Полицията в Лос Анджелис арестува мъжа, който държа заложници в
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, държал заложници в супермаркет в предградие на Лос Анджелис

Полицията в Лос Анджелис арестува мъжа, който държа заложници в супермакрект, след пукотевица при фамилен спор. 28-годишният афроамериканец се съобщи самичък на органите на реда. По време на заложническата драма в магазина е имало към 40 души.

Истински екшън се разигра в предградие на Лос Анджелис. След фамилен спор мъж стреля по баба си в дома й. Там се намира и приятелката му, която също е простреляна. Принуждава младата жена да се качи с него в автомобила на стара жена и бяга. Полицията потегля след него, стартира гонене. Автомобилът катастрофира в дирек.
Дан Зито, свидетел: Той се удари в стълба тъкмо пред мен, на към 2 метра. Скочи от колата и наподобява стреля. Полицията отвърна на огъня. След това мъжът безусловно влетя в магазина.
Нападателят влиза в суперамаркета, където към оня миг има към 40 души - личен състав и клиенти. Стреля и ранява една жена, която по-късно умира. На място идват 18 коли за спешна помощ, 100 пожарникари и спецчасти. Районът е отцепен.

Част от хората се пробват да избягат. Според очевидци имат и такива, които са скачали от няколко метра височина. Започват договаряния с похитителя. Междувременно част от хората в магазина се укириват, има и такива, които нападателят е пуснал самичък. След към 40 минути договаряния, той се предава самичък. Излиза дружно с четирима души от магазина.

Майкъл Мур, шеф на полицейско ръководство в Лос Анджелис: Специалният ни отряд, в който има психолог и тактически екипи, влязоха в разговор с нападателя. След диалога той самичък постави белезниците си и се съобщи. Веднага беше стихотворец от спецчастите и всичко свърши към три часа след началото на това ужасяващо тестване.
Мотивите на 28-годишният мъж занапред ще се обясняват. Приятелката му е открана в болница. Баба му е е сериозно положение с няколко огнестрелни рани.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР