Полицията в китайската столица съобщи, че разследва твърдения за посегателства

...
Полицията в китайската столица съобщи, че разследва твърдения за посегателства
Коментари Харесай

Зловещ скандал в Китай! Разследват блудство, упояване с хапчета и инжекции на малки дечица

Полицията в китайската столица заяви, че проверява изказвания за похищения върху деца в пекинска частна детска градина - случай, разтревожил родителите в цялата страна, съобщи ДПА. Няколко родители съобщили, че до момента в който били на детска градина, децата им са били обект на блудства, че са им давани някакви хапчета и че по кожата им имало следи от убождане с игли, заяви китайска медия.

Родител цитира пред държавната телевизия Си Си Ти Ви (CCTV) детето си, което разказало, че всеки ден след обяда му давали по две бели хапчета, от които му се доспивало. Същият родител разкрил също подозрителни белези от игли по кожата на детето.

Във връзка с хипотетичните полови похищения майката на тригодишно дете сподели, че то е прекомерно малко, с цел да изясни какво тъкмо се е случило. Пекинската работа по образованието изрази в официално съобщение дълбока паника и настоя локалните управляващи и управата на детската градина да сътрудничат на полицейското следствие.  детска градина Китай
" Ар Уай Би Едюкейшън " (RYB Education) - компанията оператор на детската градина - заяви, че е отстранила краткотрайно упрекнатите учители и спомага на следствието. " Дълбоко се извиняваме за мощното безпокойствие, породено на родителите и общността. Предадохме записите от камерите за наблюдаване на полицията ", споделиха от компанията.
Базираната в Пекин компания ръководи над 1300 дневни центъра и към 500 детски градини в Китай. Акциите й се търгуват на Нюйоркската фондова борса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР