Полицията в Испания е извършила редица арести по повод разследването

...
Полицията в Испания е извършила редица арести по повод разследването
Коментари Харесай

Шок! Масови арести в Испания за уговорени мачове

Полицията в Испания е направила редица арести във връзка следствието за уговорени мачове. Към момента е ясно, че арестувани са сегашни и някогашни футболисти, както и шефове на клубове от първата и втората дивизии на Испания.

„ Действията на полицията са в резултат на сигнали за уговорени мачове през месец май 2018 година ”, показа представителят на Ла Лига. Ръководството на Ла Лига е докладвало на полицията за осем съмнителни дуела.

Според информация на „ Марка ” арестувани са президентът на изпадналия от елита Уеска – Агустин Ласаоса, както и лице от медицинския щаб на същия отбор. Сред арестуваните също са известни имена като някогашните футболисти на Реал Мадрид Раул Браво и Борха Фернандес, както и Карлос Аранда, Иниго Лопес, Самуел Саис. В информациите се показва, че Раул Браво е обвинен за основен уредник в незаконната група за споразумяване на мачове.

Разследвани са девет мача от първа и втора дивизия, като един от мачовете е загубата на Уеска с 0:1 от Химнастик Тарагона в 41-ия кръг на втора дивизия от сезон 2017/18, написа Ел Паис. Съмнителни и са някои от последните срещи в първите две дивизии този сезон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР