Полицията в Благоевград бе вдигната на крак след сигнал, че

...
Полицията в Благоевград бе вдигната на крак след сигнал, че
Коментари Харесай

Родителска паника! Мъж плаши и граби деца в подлез. Полицията задържа известно крими лице

Полицията в Благоевград бе вдигната на крайник след сигнал, че незнаен мъж плаши и ограбва децата, минаващи около пощата и подлеза против Второ главно учебно заведение в регионалния център. Мъжът преследвал учениците, които минават Покрай подлеза, в посока пощата, и ги принуждавал да му дават наличните си пари, оповестява Struma. com. Незабавно полицейски екип отишъл на указаното място – подлеза и заварили двама остарели познайници на органите на реда.

Задържан е Пламен Иванов, рецидивист, сериен нападател и изедник на дами, апаш и наркодилър, прочут с прякора Пампи. Преди години Пламен Иванов, извърши пет набези и грабежи на дами в кварталите „ Запад “ и „ Ален мак “ в регионалния център, служейки си със мощ и закани. Част от дамите бяха удряни и ритани, до момента в който Пампи успее да открадне чантите им.

Последното нахлуване над жена бе грубо. Нападнал жертвата си във входа на блок, ритал я по главата и я влачил за косата, до момента в който успее да грабне чантата и. Лежа в пандиза, а в богатото си кримидосие има и присъди за опиати и обири. Има 4 условни осъждания. Вчера той е задържан, а у него е открито пакетче хероин, което декларирал, че купил от Станислав Траянов, с прякор Таната, който също е бил в подлеза по време на полицейската акция. Таната е криминалноп и осъждан за обири и грабежи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР