Полицията в американския щат Тенеси откри тялото на 34-годишната внучка

...
Полицията в американския щат Тенеси откри тялото на 34-годишната внучка
Коментари Харесай

Откриха тялото на отвлечената внучка на американски милиардер


Полицията в американския щат Тенеси откри тялото на 34-годишната внучка на милиардера Джоузеф Оргил Трети, която бе отвлечена на 2 септември в Мемфис, заяви Би Би Си.

Елиза Флетчър, която работи като учителка и е майка на две деца, е нападната по време на утринното си тичане в региона на кампуса на Университета в Мемфис. От записите на намиращи се в региона видеокамери се вижда по какъв начин мъж се доближава до нея и със мощ я качва в черен джип.

Семейството на 34-годишната жена разгласи премия от 50 000 $ за информация, само че напъните им и тези на полицията не дадоха резултат. В късния следобяд в понеделник в празен двустаен апартамент е намерено тяло на жена. По-късно самоличността е доказана. 

За убийството й е арестуван 38-годишният Клеота Абстън. Повдигнати са му обвинявания за похищение и ликвидиране първа степен. По данни на мемфиската полиция Абстън е престъпно проявен и осъждан.  През 2000 година той е получил 20-годишна присъда за похищението на юрист в Мемфис. Осъден е на 20 години затвор и е освободен през 2020 година

 Снимка: БТА/AP

Мъжът е задържан, откакто негово ДНК е намерено по сандали, открити наоколо до мястото, където Елиза Флетчър е забелязана за финален път. На адреса на Клеота Абстън пък е открит джип, еднакъв със снимания по време на отвличането на 34-годишната жена.

Видео от близка камера демонстрира по какъв начин мъжът прекарва повече от час в разчистване на колата си, откакто идва в жилищния комплекс на брат си малко повече от три часа след отвличането на Елиза Флетчър.

Семейството на учителката популяризира изказване след откриването на тялото й, че са " опустошени и с разрушени сърца ". 

 Снимка: БТА/AP
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР