Амхерд каза, че нейното правителство се стреми към широко участие,

...
Амхерд каза, че нейното правителство се стреми към широко участие,
Коментари Харесай

Над 50 делегации са се регистрирали за швейцарската среща за мир в Украйна

Амхерд сподели, че нейното държавно управление се стреми към необятно присъединяване, само че че Китай към момента не е декларирал, че ще взе участие.

Междувременно съветникът на украинския президент Михайло Подоляк назова през днешния ден " лицемерни " мненията на съветския президент Владимир Путин по отношение на вероятни договаряния за войната в Украйна, съобщи Ройтерс.

" Отново лицемерните действия на Путин за " договаряния "... В същото време Русия продължава да опожарява градове в Донбас и се пробва да реализира пробив в Харковска област, като в същото време ускорява закононарушенията против цивилните ", написа Подоляк в " Екс ".

В същото време съветският президент Владимир Путин съобщи, че през 2024 година общите разноски на Русия за защита и сигурност може да доближат малко над 8,7% от Брутният вътрешен продукт и че тези средства би трябвало бъдат използвани деликатно и дейно, съобщи Ройтерс.

Путин сподели на среща с министъра на защитата и високопоставени генерали, че съветските сили всеки ден усъвършенстват позициите си във всички посоки в Украйна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР