Полицията проведе акция по противодействие на разпространението и производството на

...
Полицията проведе акция по противодействие на разпространението и производството на
Коментари Харесай

Полицията разкри три наркооранжерии в Пазарджишко

Полицията организира акция по противопоставяне на разпространяването и производството на опиати в Пазарджишко, осведоми Българска национална телевизия.

В хода на интервенцията са осъществени обиски и претърсвания на апартамент и две къщи в Пазарджик и село Калугерово. И трите адреса са населявани или употребени от 32-годишен мъж, гражданин на село Калугерово, който е остарял познайник на полицията.

В апартаментът и двете къщи са били обособени оранжерии на закрито за развъждане на марихуана, оборудвани с осветяване, вентилация, системи за надзор над влажността, температурата, въздуховоди, принадлежности са развъждане и разсаждане. Криминалистите открили и иззели общо 250 растения от рода на конопа в друг етап на развиване. Те съставляват близо 36,6 кг зелена листна маса от глави и съцветия.

Също по този начин в жилището, населяван от мъжа в Пазарджик, са открити още към 1,9 кг суха марихуана готова за пакетиране. Той е арестуван за период от 24 часа, а цялата открита дрога и оборудванията са развъждането и са конфискувани.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.
 Разкриха наркооранжерия във Варна
Разкриха наркооранжерия във Варна

Иззети са 7 кг марихуана, има и един задържан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР