Полицията отрича слухове за отвличане на момичета от автобусни спирки

...
Полицията отрича слухове за отвличане на момичета от автобусни спирки
Коментари Харесай

Във Варна са в ужас: Отвличат ли наистина момичета от спирки?!

Полицията отхвърля клюки за похищение на девойки от автобусни спирки във Варна.

Изявлението й е във връзка изявления от последната седмица в обществените мрежи и последвали голям брой мнения, фотоси и споделяния, свързани с сходни изказвания.

От Министерство на вътрешните работи показват, че не са получавали такива сигнали и не са били регистрирани такива произшествия нито през последната седмица, нито през цялата 2019 година

Те припомнят и че в Наказателния кодекс е указано, че "Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години ".

Сигнали за катастрофи или противоправни действия би трябвало да се подават на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи, показват от полицията.

Миналите дни бе публикувана информация за набези и отвличания на девойки, чакащи по автобусни спирки в разнообразни елементи на Варна.

Според информацията станалите жертви са дрогирвани, изнасилвани и изоставяни на улицата без облекла.

Извършителите били на възраст сред 18 и 20 години. Ходят по спирките към Катедрала и кв. "Владиславово ", набелязват си момиче и стартират да разпитват, кой набор е, от кое учебно заведение е, молят за цигари, а когато не им се получи, подвигат момичето и я вкарват в алена кола.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР