Полицията издирва шофьор на автомобил, който е блъснал момче на

...
Полицията издирва шофьор на автомобил, който е блъснал момче на
Коментари Харесай

Издирват шофьор, блъснал 18-годишен на пешеходна пътека в София

Полицията търси водач на автомобил, който е блъснал момче на пешеходна пътека в София, след което е избягал. Инцидентът е станал в събота вечерта в столичния квартал " Дружба " на бул. " Копенхаген ", заяви Нова телевизия.
Още по темата
" Към 21:30ч се прибирах. Бях с рейса. Слязох на спирката, пресякох първата пешеходна пътека, огледах се на втората и по-късно не помня нищо. Видях единствено едни фарове. После си припомням, че лежах на тротоара на 4- 5 метра от пешеходната пътека. Имаше момче и момиче, които викаха кола за спешна помощ ", описа потърпевшият 18-годишен Станислав Минчев, който е в болница с голям брой контузии на главата.

На място е имали трима очевидци, които са подали сигнал на тел.112.

" Те ми описаха, че са видели по какъв начин колата удря детето, по-късно мъжът се е качил в колата и потеглил. Те са съдействали на полицията и колата за спешна помощ. Успяли са да снимат колата, само че без номера ", споделя майката на блъснатото момче Виолета Попова.

" Вероятно е навлязъл с висока скорост. Пешеходна пътека е осветена, лампите работя вечерно време, видимостта е висока. Предполагам, че индивидът е използвал алкохол или е бил под въздействието на някакви упойващи субстанции, с цел да не остане и да помогне на сина ми ", разяснява случилото се бащата Владислав Минчев.

Днес следва да бъде направена интервенцията на скулата на момчето, защото тя е счупена, споделят още родителите.

Полицията продължава да търси водача на автомобила.

Преди няколко седмици още веднъж в столицата на пътека, до момента в който пресича, бе блъсната 17-годишната Александра. Момичето провокира вълна от съпричастност, а десетки се подредиха на опашка за кръводарители, само че момичето загуби живота си, макар напъните на лекарите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР